Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mennyire készek megtartani egy olyan gyereket, amely nemi erőszak következtében fogant?
Lehet ez az átélt trauma mértékétől függ. Olyan megjegyzéseket hallottam nőktől, hogy biztosan nem tartanák meg a gyereket, ha az elkövető (aki az apa) hitvány, mocskos féreg, vagy brutálisan bántalmazta is őket az erőszak során - és ezt megértem. Az érvük az is, hogy a gyerek is épp arra a hitvány féregre emlékeztetné őket (bár ez elég gyenge érv szerintem, hisz a gyerek miért tehet erről?).
De mi van akkor, ha az illető nem is volt hitvány, s különösebb fizikai erőszak nélkül követte el a nemi erőszakot? Történetesen ilyen is van. Vajon akkor is így gondolnák?
Nem kellene ilyesmin gondolkodnom, mert bevenném a 72 órás tablettát.
Te pedig biztos, hogy nem vagy nő abból ítélve, amilyen logikával különbséget teszel nemi erőszak és nemi erőszak között.
Úr isten, nagyon agymosott vagy. Jó lenne, ha keresztény fórumok helyett inkább biológia könyveket olvasnál.
A nőnek joga van a testéhez, a terhesség megszakítás pedig akkor történik, amikor az embrió max még csak egy sejtcsomónak nevezhető semmi másnak. Az embrió ebban a periódusban olyan, mint egy kanál krumplipüré. Vagy szerinted a recskázás is emberölés?
Senki sem végez abortuszt a terhesség későbbi hónapjaiban.
Tudtam, hogy ide fog kifutni a kérdés és kérdező, még mindig nem hiszi el senki, hogy nő vagy. Csak egy lúzer férfi, aki nőnek állítja be magát egy anonim fórumokon, hogy relevánsabbá tegye az idióta véleményét női dolgokról.
Még egyszer mondom, hogy ne akarj belepofázni a dolgainkba.
Azok szokták megtartani, vagy legalábbis kihordani a gyereket, akik félnek elmondani, hogy mi is történt vagy annyira mélyen vallásosak/morálisan súlykoltak. Kiszolgáltatottnak érzi magát, és megalázva az a nő/lány. Bizalma is megroppan, bármennyire is pozitív és nyitott személyről van szó. A másik, mi van ha a gyerek kiköpött apja lesz kinézetre? És ha ránézel, mindig az a férfi fog eszedbe jutni meg az erőszak. A másik, hogy ilyen nő már a nevelésben is szélsőséges lenne, ha lány a gyerek majd túlfélti, ha fiú, akkor meg próbálja átadni, hogy a lányokkal, hogy kell viselkedni- de így sokan kihasználhatják. Mi van, ha az a gyerek felnő, és kíváncsi az apjára, netán meg is tudja ki az? Hát most magamból indulok, de én gyűlölném magam, hogy ilyen ember leszármazottja vagyok. Fenáll az is, hogy oké, megtartja a gyereket, de utálni fogja minden egyes percben- még egy beteg felnőtt. És a szülők természetét is lehet örökölni! Ha idegileg labilis, és agresszív, önkontroll problémái voltak az apjának, az esély megvan rá, hogy a gyerek is ilyen labilis idegrendszerű lesz. Erre jó példa a tenyésztés: az állatoknál is a stabil idegrendszerrel rendelkező egyedeket párosítják és szaporítják. Így alakult ki a mai kutya is.
Aki gondolkozik is egy kicsit, nem fog ennyi labilis tényezővel gyereket szülni, kockáztatva azt, hogy még egy defektes emberrel bővíti a társadalmat. Megvan az eshetősége, hogy normális felnőtt lesz, de elég nagy az esély rá, hogy legalább enyhén sérült lesz.
A másik nagy dolog: aki még nem élt át nemi erőszakot, annak fingja sincsen, hogy milyen is az. Sőt, vitatni is lehetne, hogy melyik a rosszabb: a fizikai fájdalom, vagy a lelki. Mindkettő része borzalmas, de nyilván szex terén kevésbé vagy egyáltalán nem jártas személynek biztos, hogy brutálisan fog fájni. Nem beszélve arról, hogy ezek nem állnak meg általában egy lyuknál (csak max férfiaknál), és nem csak farkalnak 1-2 percig, hanem még testileg vagy lelkileg fenyítenek is. Ja és arról nem is beszélve, hogy sok nemi erőszaknál nem egy elkövető van. Még talán az a szerencsésebb verzió, ha totál ki vagy ütve, de ha csak bódult állapotban vagy... Még rosszabb is lehet, mint ha éber lennél, ugyanis képtelen vagy bármit is cselekedni, érzelmileg le vagy fékezve, viszont a tudatod ott van és felfogja a történteket.
Fogadni mernék rá, hogy azok a nagy magzatvédősök itt gyk-ról is, ha ilyen történne velük, sutba vágnák az összes érvüket a sejthalmaz mellett, és eltávolítattatnák.
De nyugodtan próbáld ki magad, utána majd ítélkezhetsz az ilyen nők felett, akik elvetették eme okból a gyereket. Ja és még egy pont: ha én férfi lennék, és a barátnőmet megerőszakolná vki, én biztos, hogy nem nevelném fel azt a gyereket. Sőt, minden erőmmel azon lennék, hogy elvetetésre kerüljön sor, a pénz nem számítana, a legjobb magánorvoshoz kerülne és végig ott lennék mellette. Ha egy nőnek van komoly kapcsolata, ott ez a trauma a férfit is komolyan megviseli lelkileg.
:D
A kereszténység utolsó vergődései.
Az egész egyház ilyen szinten van, mint a kérdező, úgyhogy teljesen érthető, hogy a végét járja már ez a vallás.
Ahh nagyon fárasztó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!