Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők mennyire készek megtartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mennyire készek megtartani egy olyan gyereket, amely nemi erőszak következtében fogant?

Figyelt kérdés

Lehet ez az átélt trauma mértékétől függ. Olyan megjegyzéseket hallottam nőktől, hogy biztosan nem tartanák meg a gyereket, ha az elkövető (aki az apa) hitvány, mocskos féreg, vagy brutálisan bántalmazta is őket az erőszak során - és ezt megértem. Az érvük az is, hogy a gyerek is épp arra a hitvány féregre emlékeztetné őket (bár ez elég gyenge érv szerintem, hisz a gyerek miért tehet erről?).

De mi van akkor, ha az illető nem is volt hitvány, s különösebb fizikai erőszak nélkül követte el a nemi erőszakot? Történetesen ilyen is van. Vajon akkor is így gondolnák?

2019. márc. 14. 18:38
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
84%

Éltem át erőszakot sajnos. Szomorúbb, hogy olyan tette, akit ismerek. Ha akkor teherbe estem volna, nem tartom meg.

Ez az egyetlen ok (a másik, ha a magzat súlyos beteg), amiért elvetetném, pedig ellenzem, ha magamról van szó (más életébe nem tisztem beleszólni).

2019. márc. 14. 18:40
 2/51 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést, elírtam: *egyik ok
2019. márc. 14. 18:41
 3/51 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem értem, hogy mi az hogy ha az illető nem is volt hitvány s különősebb fizikai erőszak nélkül követte el a nemi erőszakot?

Bódult személlyel folytatott aktus ( akaratán kivül) is nemi erőszak.

2019. márc. 14. 18:43
 4/51 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
2019. márc. 14. 18:44
 5/51 A kérdező kommentje:

Volt olyan pl. hogy koszos, randa, csöves, börtönből frissiben szabadult hajléktalan erőszakolt meg tizenéves lányt. Na ez gusztustalan.

Ám amikor az illető fiatal, vagy épp nem ronda akkor is így állnak hozzá? Ugyanakkor nem minden nemi erőszaknál van fizikai erőszak: az elkövető nem veri, nem késeli meg az áldozatot, de mivel erősebb a fizikuma az áldozat nem is tud szabadulni tőle. Az ellenkezése dacára megtörténik az aktus.

2019. márc. 14. 18:48
 6/51 anonim ***** válasza:
97%
Tökmindegy hogy az erőszakoló jóképű, 3 diplomás és nem szorít kést a nő torkához, “ csak” leteperi....az UGYANÚGY nemi erőszak!!
2019. márc. 14. 18:51
 7/51 A kérdező kommentje:
Mielőtt még bárki bármit gondol közölném: nő vagyok.
2019. márc. 14. 18:51
 8/51 anonim ***** válasza:
100%
És meg akarod tartani a gyereket egy nem hitvány pasitól, aki csupa szeretetből letepert, úgy hogy nem akartad, és megerőszakolt?
2019. márc. 14. 18:55
 9/51 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagy nő. Nőként fel tudod fogni, hogy mi az erőszak, és érted, hogy miért nem tartaná meg senki a gyereket.

Egyébként ilyen esetben a látleletet vevő orvos egyből felír esemény utáni tablettát is. Ezzel is minimalizálva a terhesség esélyét.

2019. márc. 14. 18:56
 10/51 A kérdező kommentje:
Azért én még nem vetetném el, mert erőszakból lett. Nem vgyok híve az abortusznak. Lehet, hogy talán az élmény hatására nem vállalnám a nevelését. De csak azért, mert erőszak terméke? Sajnos sok gyerek van, akinek a szülei bűnözők, alkoholisták, drogosok. De ő is az akkor? Persze ha úgy nevelkedik fel közöttük ő is az lesz, de ha nem ott nő fel sokkal valószínűbb, hogy ő nem lesz olyan, mint a szülei.
2019. márc. 14. 18:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!