Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha legszívesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha legszívesebben benyögném az álszenteskedése közben, hogy "hát te meg egy prosti vagy a puncson"?

Figyelt kérdés

Nem érdekel az élete, felőlem az lesz prosti, aki akar, egészségére (de komolyan).

Nem vagyok féltékeny a külsejére, nem egy kimondott szépség, mellei nincsenek, feneke laposka, fejre elmegy, de a testéhez képest aránytalanul nagy az is..

Nincs regisztrációm, nem kutakodok utána, pár kretén fiú mutogatta egymásnak a telefonján, hogy nem tudom hány ezer forintért hirdeti ott havonta magát álnéven, ezt megbeszélték "Jól le kéne ápolni a kis k_rvát" mondat keretében, és szemtanúja voltam, ennyi..

Arról viszont nem tehetek, hogy ettől a pillanattól kezdve borsódzik a hátam az álszentségétől

amikor nyávogva előadja, hogy milyen minden lány, ő nem áll be a sorba, mindenki egyenlő, nem számít a pénz, a fiúk csak a szexre mennek, nincsenek normális, aranyos fiúk, lenéz a nagy erkölcsi normáival mindenkit, közben meg egy közönséges prosti aki pénzért dug, értitek?

Néha nagyon nagy önuralom kell, valszeg nem fogom megbántani, de nem értem, hogy miért kell ilyen gerinctelen, álszent féregnek lenni.

2019. márc. 10. 00:11
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
18%

Látszik, hogy mindenki magából indul ki :D Enyém volt a legelső komment, hogy lennék a kérdező kamuprofilja?

Na pontozgasd fel magad a kamu profiljaiddal, élettelen kis gyökér.

2019. márc. 10. 20:45
 52/60 anonim ***** válasza:
18%

Ez a corvinuson van? Vagy valami munkahelyen?

A4-esre kinyomtatnám a profilját, és kitűzném egy jól látható hirdetőtáblára.

Amúgy tök egyértelmű h valaki első oldaltól kezdve támadja a kérdezőt több userről, lehet megtalálta a csaj a kérdést

2019. márc. 10. 20:51
 53/60 anonim ***** válasza:
24%
Most nézem, hogy én is 65% vagyok, lesz ebből még kavarás :D
2019. márc. 10. 20:51
 54/60 A kérdező kommentje:

Már az elején megmondtam, hogy a 80%-os elő fogja szedni a többi regisztrációját, hogy pontozgasson, kommenteljen.

Többen ismerik, sajnos egy antiszociális elmebeteg, aki antidepresszánsokon él. A "kövér nő vagy" nála a jolly joker.

2019. márc. 10. 21:27
 55/60 anonim ***** válasza:
84%

Jó estét! 80%os vagyok! Most már 78, de mondjátok már el, hogy mégis hogyan pontozgatnám fel magam, mikor ez az egy regisztrációm van erre a sz@rra.

Nevetséges😓

2019. márc. 10. 21:38
 56/60 anonim ***** válasza:
75%

Nem lehetne, hogy többet nem válaszol senki erre a bulvár kérdésre? A kérdés is a Bors magazint idézi, de a válaszok színvonala is. Kár, hogy ilyenek kapnak nyilvánosságot...

Ennyi értelmetlen komment után sem derült ki, hogy mit is akar a kérdező és egyáltalán miről van szó. Oké, nagynehezen kiderült, valami csoporttárs rüfke talán beszólt (kitudja mit), te meg megszeppentél és nem mertél visszavágni. Ennyi?

Szerintem ne erőltessük.

2019. márc. 10. 21:44
 57/60 anonim ***** válasza:
85%

Én igazából azt furcsálom, hogy a kérdező a normális kommentekre nem hajlandó válaszolni, csak azokra, amelyek támadják...

Még csak a kérdésekre sem reagál.

2019. márc. 10. 22:17
 58/60 A kérdező kommentje:

Ah, megint te vagy?

Elmondtam már privátban is...

NEM, NEM TUDOK LINKET ADNI

NEM VAGYOK REGISZTRÁLVA

NEKEM IS CSAK MUTATTÁK

Egy nagy mamalasz fejű csajt keressél b betűseknél, sok sikert

2019. márc. 10. 22:21
 59/60 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, ha ez nekem (#57-es) szólt, akkor vannak itt bajok...

Egyszer nem kértem semmit, én azokra a válaszokra céloztam, hogy miért nem mondod meg neki, hogy láttad őt, és tudod, milyen életet él valójában.

Vadidegenek fejét bezzeg gondolkodás nélkül leharapod.

2019. márc. 11. 16:59
 60/60 anonim ***** válasza:
91%

Corvinuson már csak így mennek a dolgok :D

Nehéz fontosabb témát találni...

Sugar babyk és sértődött basic bukszák marják ki egymás szemét.

Beírtam a Googlebe és a találatok:

"Levágott csirkefejek, meztelen diákok a Corvinus gólyatáborában"

"Corvinus girls tumblr - A Budapesti Corvinus Egyetem gyönyörű lányai

"Hol lehet megtalálni a Corvinusos prostituáltakat" GYK

:DDDDDD

2019. márc. 11. 20:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!