Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok haragudtatak már még pasira annyira hogy legszívesebben, , kitapostátok volna a belét''?
Figyelt kérdés
2017. márc. 18. 20:28
1/11 anonim válasza:
Igen.. de nem tettem meg. Szimplán csak onnantól abszolút hideg voltam vele és lekezelő. Pont ahogy előtte ő.
3/11 anonim válasza:
Egyszer volt hogy nagyon felbacta az agyam egy pasi,tűsarkuban voltam êa tökönrúgtam!
Jól esett,megkönnyebbültem lehet még egy kicsit meg kellett volna forgatni a gyökerben a tűsarkam is,de majd legközelebb az lesz!
4/11 anonim válasza:
Ja,de bosszút is állok rajta. Majd megtanulja a kis r.ék.
5/11 anonim válasza:
Rendszeresen. Párkapcsolaton belül nem, de eladóként sok férfi könnyű frusztrációlevezetőként használ, na azoknak legszívesebben kitaposnám a belét.
6/11 anonim válasza:
Ohhh igen... de csak képzeletben szoktam megtenni :D
7/11 anonim válasza:
En is csatkakozom, de élőben megsajnalnam, max azt akit gyűlölök
8/11 anonim válasza:
5) uh, sajnálom :( kereskedelemben vagy vendéglátásban dolgozva hamar cifra kórképet kap az ember a társadalom állapotáról, különös tekintettel a frusztrált férfiakra.
9/11 anonim válasza:
Hajjaj, de ha mindenki megtenné ezt akkor káosz lenne a földön, gyanítom 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!