Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókoloztunk de nem tudtam hogy terhes az élettársa most legszívesebben megölnem magam hogy lehet valaki ilyen?
Van egy gyerekük azt mondta ott akarja hagyni oket mert nem szereti a not
Nekem mondták már páran hogy ne foglalkozzak vele mert terhes a felesege de nem hittem el azt hittem csak irigyek
Kérdeztem tőle hogy igaz e mindig letagadta most az egyik haverja el mondta hogy terhes
Csak csók volt koztunk semmi más
Most mit tegyek?
Bele szerettem de most hogy terhes úgyse hagyja ott
Én meg legszívesebben megölnem magam azért amit tettem hiszen gyerekes apa de így hogy rá adasul terhes a felesege á és nem volt képes el mondani
Most mondjaak le a szerelemrol azert hogy másnak jo legyen? Ne magamat nezzem? Mit csináljak?
Ő is érez irántam valamit tudom
Segítsetek legyszives
Hazudott neked a pasi, ergo tőled semmi komolyat nem akart, csak megakart dugni párszor. Sosem fogom megérteni, hogy a nők miért a házas pasikra utaznak.
Azért mert van pénz, ott a nyüves anyagi biztonság mögötte?
Felejtsd el azt az embert, vagy megvárod, hogy téged is majd teherbe ejtsen, ha lefeküdnél vele, aztán vonuljon egy 3.-hoz?
Eleve hogy lehetnél boldog egy hazug, hazudozó ember mellett?
Teljesen ugyanebben a helyzetben voltam én is egy pár hónapja, még az egy gyerek és a terhes feleség is stimmel. Remélem nem ugyanarról a férfiról van szó! :D
Az én tanácsom is az, hogy felejtsd el, próbálj minden kapcsolatot megszakítani vele! Én ezt tettem, és segített, így 4 hónap után már szinte teljesen túl vagyok rajta. Egyébként azóta egyszer sem keresett, mióta megmondtam neki, hogy nem akarok tőle semmit, ebből is látszik mennyire komolyan gondoltam velem a dolgot.
eleve tudtad hogy van elettarsa. igy valasztottad hogy neked olyan kellnaki csalja a parjat.
most meg azon vagy kibukva hogy csalja a parjat ? hat tudtad, nem valtozott semmi.
" Ő is érez irántam valamit tudom"
Jaj,kicsim,nem irántad érez valamit,hanem az új punci szaga mozgatja a fantáziáját. Látta,hogy beleestél,és könnyű préda vagy!
Ezt a hősszerelmes dumát meg hagyd már meg a tinilányoknak! Nem.kell lemondani a szerelemről,de tudni kell a különbséget férfi és gerinctelen féreg között! Ez a pasi.nem szeret,csak áll a farka.
Ha neked az a boldogság, hogy ha bekapod a pasid faxát, akkor érzed rajta a terhes felesége puncinedvét is, akkor ne mondj le róla! Tudjuk, hogy a foglalt faxnak ettöl jobb az íze!
Akkor se, ha kénytelen vagy beérni màs maradékával, mert olyan nyomi vagy, hogy szingli pasinak nem kellesz!
Ha normális párkapcsolatot akarsz normális pasival, akkor meg ne dugogasd a nyelved kisgyerekes apa szájába, mert véletlenül elterjed rólad széles körben, hogy mekkora ku.rva vagy, és az jelentősen csökkenti az esélyeket.
Micsoda erkölcsi dilemma!
Az nem baj,hogy élettársa és gyereke van,de hogy az élettárs terhes,na az baj. Mondjuk persze,hogy baj,hisz a terhesség bizonyíték rá,hogy még sem olyan rossz az a kapcsolat és még szex is van köztük.
Fiatalka lehetsz,naív és ostoba! Kell pár pofon az élettől,mire rájössz,hogy ezek a dolgok nem habos-babos királylányos storyk,ahol a szőke herceg majd felrúg mindent egy friss p.n.ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!