Van rajtam kívül még olyan nő, aki legszívesebben képen vágná azokat (a főleg férfiakat), akik kijavítanak, hogy nem "terhes", hanem "áldott állapot"?
Hát akkor engem is legszívesebben képen vágnál : (
A gyermek: áldás. Tehát a gyermekvárás: áldott állapot.
Képzeld el, mennyire vágyhatnak erre az áldásra azok, akik szeretnének, de nem lehet gyermekük...
Szerintem meg mind a kettő igaz :-) Terhesség is és áldott állapot is :-)
Enegm azért szóltak meg, mert azt mondtam hogy élveztem a terhességem, mert ilyen nincs, ez csak reklámszöveg :-)
JAjj az okos férfiak. Mikor feküdtem szülés után mint egy rakás sz@r és a többiket végignéztem ahogy a karukban tartják a babáikat az enyém meg koraszülött osztályon feküdt még meg sem nézhettem reggel 10 ig /aznap szültem/ és bejött a jóképű dokibácsi és kérdezte hol a gyerek. Aztán van e tejem. Persze nem volt szülés után 5 órával és erre azt mondta hogy a mai fiatal plázamamik már nem szoptatnak. Szerinted mit éreztem?
HA valaki beszólt volna a második terhességemmel hogy áldott állapot pofán is verem 3 hónapot voltam infúzión mert megint majdnem koraszültem. Ha ez áldott állapot akkor király
A 2. hónaptól a 4-ig alig ettem olyan hányingerem volt 0-24-ben és mindig fájt a fejem. Utána én nagyon élveztem a pocakom, a magzatmozgásokat stb.(: Az utolsó hónapban nagyon nehezen jártam és sokszor ülve aludtam a gyomorsav miatt, már amennyire lehet aludni félóránkénti pisilések között és elgémberedve.
A köztes 6 hónap gyönyörű volt, imádtam.
Az én férjem is kijavít mindig mikor terhességet mondok, de én nem úgy értem hanem valamiért mindig ez a szó jön a számra. Egyetértek vele, valóban áldott állapot.
Kérdező, elhiszem hogy kivagy, azt is elhiszem, hogy több a kellemetlen tüneted mint nekem volt, de nem így kell ezt megélned. Gondolj arra a pici kis életre a pocakodban, hidd el megéri kiállni ezt a sok próbát... és akkor még nem is szültél...nem tudod mi az igazán "kellemetlen". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!