Van rajtam kívül még olyan nő, aki legszívesebben képen vágná azokat (a főleg férfiakat), akik kijavítanak, hogy nem "terhes", hanem "áldott állapot"?
Figyelt kérdés
Magyarán: én vagyok megkövezni való anyuka, és a terhesség/ várandóság tényleg akkora csoda és a legszebb 9 hónap, vagy ezt kell mondani, mert ez az általánosan elvárt és szörnyű vagy, ha nem ezt mondod. Én most 26 hetes terhes vagyok, és már alig várom, hogy vége legyen. Nagyon várom őt, mert már szeretném a kezemben fogni, de azért is, mert utálok terhes lenni. Az első 3 hónapot végig hánytam vagy aludtam, a bőröm tönkrement, a fogaim romlanak bármit csinálok, hangulatingadozásaim vannak, elviselhetetlen voltam...aztán amikor ez elmúlt, azóta méhösszehúzódások, görcsök, ágyhoz kötés, forgófájdalom úgy, hogy alig bírok lábra állni, nem tudok aludni, állandóan pisilni kell, savas a gyomrom stb., hízok Pedig minden megpróbálok tenni, amiket írnak, hogy jó legyen: kismama torna, egésszéges étkezés, vitaminok stb. Van még vele így valaki? Mert kezdem magam egy szarnak érezni, hogy így vagyok vele!2012. szept. 7. 20:03
31/32 anonim válasza:
Hááát... Én speciel várandós voltam. Szóval menekülök, nehogy kapjak egy taslit.
32/32 A kérdező kommentje:
Szia, igen itt van még a kérdés. Ilyen szempontból a "legjobbkor" írtál :) MOst töltöm a 32. hetet, és most engedtek ki 3 hét után a kórházból... végig infúziók, injekciók, de most már a szülésig (ami ki tudja mikor indul be) szigorú ágyhoz kötöttség, mert teljesen nyitott vagyok lényegében. Úgyhogy lelkileg is eléggé megvisel ez az időszak, plussz még mostanában megjelenntek az utolsó trimeszter áldásai is :). Úgyhogy még sosem vártam ennyire, hogy túl legyünk rajta... másrészről pedig drukkolok, hogy még egy jó ideig azért bent maradjon. Ezek a hetek viszont a feszült figyelem jegyében telnek, minden kis apróságon beparázok, hogy megindul a szülés. Szóval továbbra is a várandós kifejezés mellett voksolok (előző válaszoló, olvasd el a kommenteket is...a várandós szerintem is a legtalálóbb kifejezés), mert nagyon várom már a kisfiam, és azt, hogy ez az időszak véget érjen!
2012. nov. 8. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!