Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogyan kezelnétek, ha a nő, akivel épp csak összejötettek, terhes lesz?
Első kérdésem az lenne: MIÉRT NEM VÉDEKEZTETEK?
Ja, vagy védekeztetek, akkor hogy estél teherbe?
Ha kiszakadt a gumi, akkor miért nem vettél be eseményutánit?
Ha meg fogamzásgátlót szedsz, akkor mi történt, hogy terhes lettél?
Mindenképpen mondd el neki, és majd kiderül akkor hogy Ő, hogy fog erre reagálni!
A pasikat kérdezed, én nő vagyok.
Azon már túl van,hogy miért is nem védekezett?Hát persze, miért is nem, de megtörtént, terhes, és most kell valamit tennie.
A pasinak mindenképpen mond el, már csak azért is,hogy amennyiben együtt maradtok legalább Ő is felelősségteljesebben gondolkodjon egy kicsit.
Egyébként meg azt is meglátod,hogy komolyan gondolja-e kapcsolatot, vagy ezután menekülni fog.
Nem tudom mi a pasik véleménye, de nem kevesebb attól egy nő,hogy abortuszon esett át. Sajnos bárkivel megtörténhet, még védekezés mellett is.
Inkább abortusz, mint egy meggondolatlanul vállalt terhesség/szülés ami egész életére kihat - a gyerekednek is, ha az apa nem vállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!