Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, hogyan kezelnétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogyan kezelnétek, ha a nő, akivel épp csak összejötettek, terhes lesz?

Figyelt kérdés
Sajnos terhes vagyok, nem akarom megtartani. És a férfi még csak bő két hónapja van az életemben és elsőre sikerült maradandóvá tennie. Még egyelőre inkább laza a kapcsolat, inkább azóta, mióta látja, hogy oda vagyok érte, azóta ő visszafogta magát. Nekem most annyira szükségem lenne egy ölelésre, kis szeretetre, de el se merem neki mondani, hisz hog reagálna egy olyan férfi, aki lehet nem is tervez hosszútávon a nővel. Hogyan reagálnátok? és szerintem csökken annak a nőnk az erteke, aki atesik egy abortuszon..
2016. dec. 13. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Első kérdésem az lenne: MIÉRT NEM VÉDEKEZTETEK?

Ja, vagy védekeztetek, akkor hogy estél teherbe?

Ha kiszakadt a gumi, akkor miért nem vettél be eseményutánit?

Ha meg fogamzásgátlót szedsz, akkor mi történt, hogy terhes lettél?

Mindenképpen mondd el neki, és majd kiderül akkor hogy Ő, hogy fog erre reagálni!

2016. dec. 13. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Te vagy, aki megszakítással védekezett egy laza kapcsolatban?
2016. dec. 13. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
ilyen nem történne meg, mert nincs az az isten, hogy óvszer nélkül bedugjam!
2016. dec. 13. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolso ,tuti o az
2016. dec. 13. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
En tuti kiakadnek,hogy en is es a csaj is felelotlen barmok vagyunk .
2016. dec. 13. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Én megadnám az 1% esélyt, és elmondanám neki a dolgot őszintén. Lehet, hogy megtarthatnátok a babát.
2016. dec. 13. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:

A pasikat kérdezed, én nő vagyok.

Azon már túl van,hogy miért is nem védekezett?Hát persze, miért is nem, de megtörtént, terhes, és most kell valamit tennie.

A pasinak mindenképpen mond el, már csak azért is,hogy amennyiben együtt maradtok legalább Ő is felelősségteljesebben gondolkodjon egy kicsit.

Egyébként meg azt is meglátod,hogy komolyan gondolja-e kapcsolatot, vagy ezután menekülni fog.

Nem tudom mi a pasik véleménye, de nem kevesebb attól egy nő,hogy abortuszon esett át. Sajnos bárkivel megtörténhet, még védekezés mellett is.

Inkább abortusz, mint egy meggondolatlanul vállalt terhesség/szülés ami egész életére kihat - a gyerekednek is, ha az apa nem vállalja.

2016. dec. 13. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!