Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha legszívesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha legszívesebben benyögném az álszenteskedése közben, hogy "hát te meg egy prosti vagy a puncson"?

Figyelt kérdés

Nem érdekel az élete, felőlem az lesz prosti, aki akar, egészségére (de komolyan).

Nem vagyok féltékeny a külsejére, nem egy kimondott szépség, mellei nincsenek, feneke laposka, fejre elmegy, de a testéhez képest aránytalanul nagy az is..

Nincs regisztrációm, nem kutakodok utána, pár kretén fiú mutogatta egymásnak a telefonján, hogy nem tudom hány ezer forintért hirdeti ott havonta magát álnéven, ezt megbeszélték "Jól le kéne ápolni a kis k_rvát" mondat keretében, és szemtanúja voltam, ennyi..

Arról viszont nem tehetek, hogy ettől a pillanattól kezdve borsódzik a hátam az álszentségétől

amikor nyávogva előadja, hogy milyen minden lány, ő nem áll be a sorba, mindenki egyenlő, nem számít a pénz, a fiúk csak a szexre mennek, nincsenek normális, aranyos fiúk, lenéz a nagy erkölcsi normáival mindenkit, közben meg egy közönséges prosti aki pénzért dug, értitek?

Néha nagyon nagy önuralom kell, valszeg nem fogom megbántani, de nem értem, hogy miért kell ilyen gerinctelen, álszent féregnek lenni.

2019. márc. 10. 00:11
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

40

Te a kis farkadat ezzel kompenzálod, hogy random nőket lekövérezel? Ha már testi adottságokat tippelgetünk.

Amúgy meg nem tudom honnan szedsz ilyen dolgokat, amik bele sincsenek írva a kérdésbe.

1.

Segge nem csak kövéreknek lehet, hanem edzéstől is. Ha valakinek egy síkban van a segge a hátával, azért csináljon már pár guggolást naponta...

2.

"ő kell a pasiknak"

Másold be hol írtam ezt. Amióta ismerem, egy komoly kapcsolata sem volt, mert nem kell senkinek. Nagyon nagy tévhitben vagytok, ha azt hiszitek, hogy ilyen fullos cicababák erkölcscsőszködnek, pont a szürke kisegerek szoktak, akik nem kellenek senkinek, és irigykednek másra.

Művelődni, tanulni neked kéne, mert hülyét csinálsz magadból egy internetes fórumon is, milyen lehetsz élőben?

2019. márc. 10. 11:18
 42/60 anonim ***** válasza:
41%
Nőként írom, hogy nem lenne egyszerűbb neki szegezni a kérdést, hogy véletlen nem-e az ő profilját láttad, amikor a haverok a puncs.hu-s csajokon rötyörésztek? Csak mert mind kinézetre, mind stílusra nagyon klappolt a profil.
2019. márc. 10. 12:07
 43/60 anonim ***** válasza:
54%

Jaj de frusztrált itt valaki. Ismerem a kérdező fajtáját :D

Tipik Corvinusos nagyseggű, úszógumis basic liba... Olyan akinek a bulin bizony meg kell erőltetnie magát ha lovagot akar magának estére. Talán a 4-5. állni is alig tudó seggrészeg senior megkeféli az egyetemi kocsma slozijában. A válaszaiból lerí, hogy halál féltékeny azokra a csajokra, akik szabadon ehetnek bármit és mégis jó alakjuk marad, de ha ő megzabál egy szelet krémest már 20 kiló jön a seggére xd

Semmivel sem vagy különb nála a stílusoddal...

2019. márc. 10. 14:03
 44/60 A kérdező kommentje:

jaj de magadra vetted a kisfarkú jelzőt, ismerem a nőgyűlölő, lúzer fajtád :D

ez most anyád személyleírása?

attól mert 50x ledagadtozol, attól még mindig egy 54 kilós, 175 centi magas lány vagyok, kérsz képet privátban, hogy legyen mire csorgatni a nyálad?

nincs mire irigykednem egy nálam csúnyább lányra :D

2019. márc. 10. 15:20
 45/60 anonim ***** válasza:
100%
Linkeld a profiljának a linkjét.
2019. márc. 10. 15:23
 46/60 anonim ***** válasza:
58%

Továbbra sem derült ki, hogy mit akarsz ezzel a kérdéssel tőlünk. Egyetértést? Buksi simogatást? Vagy ez csak valami kifakadás volt csak?

Gyakorlatias férfiként nem látom át mi a probléma, mit kell megoldani és miben kell segíteni neked.

2019. márc. 10. 15:43
 47/60 anonim ***** válasza:
26%

#44, Tekerd vissza, nem ugyan azok vagyunk.

Ne aggódj sok ilyen kis basic egypatronos Corvinusos rést húztam már fel a bulikon, legyen az zörgöcsontú, vagy nagyseggű :D volt amikor nem a minőségre mentem, meg az észre. Agyban mind egyformák. Elég bizonyiték a mesterintelligenciádra, hogy nem tudtad megfogalmazni a kérdésben kb a legfontossabbakat :D

1. Ki a rossebről van szó?

2. Mi a francot akar tőled?

3. Mi a jó ég közöd van hozzá?

2019. márc. 10. 18:25
 48/60 anonim ***** válasza:
61%

"Ne aggódj sok ilyen kis basic egypatronos Corvinusos rést húztam már fel a bulikon"

Jaj imádom az ilyen gyakoris macsókat, a való életben meg valami otthonülő, szódásszifon-szemüveges kocka van a képernyő mögött.

Szerintem te eddig maximum anyukádat láttad meztelenül, amikor meglested fürdés közben.

Ismerek szebb bce-s csajokat, és rohadtul nem könnyűvérűek, mert nagyon válogatnak, nem jönnek össze minden igénytelen csövessel. Bulikban sem dugnak, Közszolgálati egyetemes csajok viszont nagyon vadak, erős sztorikat szoktam hallani az nke parrtykról.

2019. márc. 10. 19:31
 49/60 anonim ***** válasza:
60%

"3. Mi a jó ég közöd van hozzá?"

Komolyan néha olyan érzésem van, hogy fogyatékosok vannak ezen az oldalon.

A kérdező 20 kommentben leírta, hogy sértegeti őt és a barátnőit az erkölcsösködésével, amúgy ő is leszarná, hogy k_rva ez a keszegseggű csaj.

Ennek fényében tényleg egy kis féreg a csaj, és megérdemelné az alázást.

Az se semmi logika, hogy ne foglalkozzon más életével, de ti ledagadtozzátok, meg fogyjon le kb. semmi valóságalappal. Ez mi, ha nem más életével való foglalkozás, ráadásul ismeretlenül :D

Komolyan régen nem volt ennyi idóta, azt is bannolták, törölgették a hozzászólásaikat, most meg kb. ők uralják az oldalt, szomorú..

2019. márc. 10. 19:35
 50/60 anonim ***** válasza:
50%

Annyira nevetséges, ahogy a totál átlátszó fake profilról bizonygatod az igazad. Fürödj csak az önigazolásban, ettől még továbbra is igaz: Képtelen voltál megfogalmazni értelmesen a kérdést elsőre, miközben normális válaszokat vársz. + mostanáig sem derült ki mi a kínod. :DD

Na kellemes további estét.

Van jobb dolgom is annál, hogy a kamu profiljaiddal vitatkozzak.

2019. márc. 10. 20:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!