Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha legszívesebben benyögném az álszenteskedése közben, hogy "hát te meg egy prosti vagy a puncson"?
Nem érdekel az élete, felőlem az lesz prosti, aki akar, egészségére (de komolyan).
Nem vagyok féltékeny a külsejére, nem egy kimondott szépség, mellei nincsenek, feneke laposka, fejre elmegy, de a testéhez képest aránytalanul nagy az is..
Nincs regisztrációm, nem kutakodok utána, pár kretén fiú mutogatta egymásnak a telefonján, hogy nem tudom hány ezer forintért hirdeti ott havonta magát álnéven, ezt megbeszélték "Jól le kéne ápolni a kis k_rvát" mondat keretében, és szemtanúja voltam, ennyi..
Arról viszont nem tehetek, hogy ettől a pillanattól kezdve borsódzik a hátam az álszentségétől
amikor nyávogva előadja, hogy milyen minden lány, ő nem áll be a sorba, mindenki egyenlő, nem számít a pénz, a fiúk csak a szexre mennek, nincsenek normális, aranyos fiúk, lenéz a nagy erkölcsi normáival mindenkit, közben meg egy közönséges prosti aki pénzért dug, értitek?
Néha nagyon nagy önuralom kell, valszeg nem fogom megbántani, de nem értem, hogy miért kell ilyen gerinctelen, álszent féregnek lenni.
ismerem ezt a típust
ne legyenek kétségeid, hogy már a főnököket is végigszopkodta ez az álszent kis ringyó
szóval ha elkezdesz beszólogatni neki, akkor állásokat is nézzél intenzíven :D
Az egész akkor is szánalmas amit itt levágsz. Mit vársz tőlünk? Mi a kérdés? A nagy Corvinusos mesterdiákként legalább egy kérdést tudnál értelmesen feltenni.
A könyvelésen van egy festett vörös céda, akiről állandóan pletykálnak a titkárnők... persze a háta mögött. Baromi szánalmas. Elkerülöm, nem szólok hozzá, ennyi az egész.
Tudod mi férfiak szemtől szemben megmondjuk a másiknak ha problémánk van vele. Ha meg nincs vele dolgom, akkor leszarom.
Dobtam már ki csajt, amiért az ilyen picsogását kellett hallgassam naphosszat. Rém szánalmas...
Itt te vagy az egyetlen, aki erkölcsösködik. Miért is nézed le a prostikat?
Pénzért dugnak? Ilyen a világ, ilyen a patriarchátus. Persze büntessük a nőket, véletlenül sem a rendszert fenntartókat.
Legközelebb mikor jön a süket dumájával, add elő te is az álszentet: Jajj, Mancikám, akkor ennek nem fogsz örülni! Képzeld, "valaki" regisztrált a nevedben a punch.hu-ra. A te képeiddel. Mutatták a fiú haverjaim, és még a stílusa is hasonló. Tudod, ez az az oldal, ahol fizetni kell a lányoknak, olyan mint egy társkereső, csak prostikkal. Szerintem keress rá a profilra, és töröltesd. Már így is mindenki azt hiszi, hogy tényleg te vagy fent.
Csak tudd előadni röhögés nélkül.
Rákérdezel egy nagymonológ után kaján vigyorral:
És hogy megy az üzlet?
Láttalak a puncson x ezer/alkalomért.
Ismerősnek kedvezmény? :D
“Nem vagyok féltékeny a külsejére, nem egy kimondott szépség, mellei nincsenek, feneke laposka”
Szóval te meg kövér vagy...
Mert ezt a se melle, se feneke, mégis ő kell a pasiknak dumát valahogy mindig az “ilyen egy igazi nő, van rajta mit fogni, az igazi férfi nem csontokkal játszik” típustól hallom.
Egyrészt fogyj le!
Másrészt művelődj, tanulj, akkor lesznek normális ismerőseid, és sokkal kevesebb Oravecz Coelho típusú “erkölcsi moralizálást” kell hallgatnod tőlük, mert lesznek érdekes témáik azon felül is, hogy ők miért nem átlagosak (és te is képes leszel értelmesen beszélni velük)
Akkor nyögd be, hogy "hát te meg egy prosti vagy a puncson"!
Küldjél már valami képet róla, vagy linket, ha van rá mód. Vagy mi az álneve? Leírás alapján tetszik, lehet befizetnék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!