Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha legszívesebben benyögném az álszenteskedése közben, hogy "hát te meg egy prosti vagy a puncson"?
Nem érdekel az élete, felőlem az lesz prosti, aki akar, egészségére (de komolyan).
Nem vagyok féltékeny a külsejére, nem egy kimondott szépség, mellei nincsenek, feneke laposka, fejre elmegy, de a testéhez képest aránytalanul nagy az is..
Nincs regisztrációm, nem kutakodok utána, pár kretén fiú mutogatta egymásnak a telefonján, hogy nem tudom hány ezer forintért hirdeti ott havonta magát álnéven, ezt megbeszélték "Jól le kéne ápolni a kis k_rvát" mondat keretében, és szemtanúja voltam, ennyi..
Arról viszont nem tehetek, hogy ettől a pillanattól kezdve borsódzik a hátam az álszentségétől
amikor nyávogva előadja, hogy milyen minden lány, ő nem áll be a sorba, mindenki egyenlő, nem számít a pénz, a fiúk csak a szexre mennek, nincsenek normális, aranyos fiúk, lenéz a nagy erkölcsi normáival mindenkit, közben meg egy közönséges prosti aki pénzért dug, értitek?
Néha nagyon nagy önuralom kell, valszeg nem fogom megbántani, de nem értem, hogy miért kell ilyen gerinctelen, álszent féregnek lenni.
1 értelmes válasz volt eddig, a többi értelmetlen veszekedés 2-3 ember közt vagy butthurt pitsák akik magukra ismertek ezért beszólogatnak, és kb. ennyi
Annak a válaszolónak volt igaza, aki írta, hogy amúgy ezek a lányok komolyan elhiszik, hogy semmi közük a prostitúcióhoz, csak azért, mert elnevezték a prostitúciót "sugar daddy kapcsolatnak" és mert válogatnak az ügyfelek közt.
Pár éve támogató kapcsolat volt ennek a divatos megnevezése, 1-2 jogász karon úgy ajánlgatták a lányok egymásnak ezt a megélhetési formát, mint egy teljesen normális munka.
Puncson én inkább nevetni szoktam, nagyon szánalmasak az ottani kislányok. Valljuk be, aki sugar daddy-k színvonalát megüti, az nem szorul netes oldalakra.
Ott maximum ilyen pénzes proliktól, csóró jánosoktól "suttyó vállalkozó/menő középvezető vagyok az auchanba, zsír új opel corsa-m van, elértem ezt azt" kapnak ajánlatot.
"Irigylem a problémáidat... hány éves vagy? 14?"
Irigylem, hogy az a problémád, hogy a gyakorin van egy neked nem tetsző kérdés, és ahelyett, hogy nem kínoznád magad, és egyből becsuknád, még válaszolgatsz is.
Hány éves vagy? 12?
Mit perszézel te ostoba?
Szerinted majd lealacsonyítom magam, hogy ilyen k_rváknak fenntartott oldalra regisztrálok? Még kamuból sem lenne hozzá gyomrom, tudod valakit a szülei rendesen megneveltek, és már attól szégyenérzete lesz, hogy ilyenekre ránéz.
Nem tudom mit pampogsz itt, gondolom a 80%-os előszedte a többi regisztrációját, hogy kijavítsa a 0%-ra leértékelt kommentjeit, meséld már el, hogy mi sértett meg annyira a kérdésemben? Hirdeted magad a puncson? Barátnőd, családtagod, valaki?
Ne haragudj, hogy megbántottalak.
Nem tudod, hogy miért akadtam ki a lányra, nem tudom mit fröcsögsz.
Engem is, és nem egy barátnőmeg megbántotta már ez a lány a beszólásaival, előadja, hogy ő milyen erkölcsös, rendes, művelt, te meg egy pórnép vagy.
Szóval ha nem tudsz semmit, inkább kérdezz.
Akk bocs! Talan ha azzal kezded h megis bantot es beszologat akk mas a valasz is!
80%ra en nyomtam zold kezet mert igaz h sajat eletevel foglalkozzanak.
Legkozelebb hivd felre es mondjatok meg neki h tudtok a dologrol es eszbe fog kapni
Nem kedvesem, mi felnőtt emberek vagyunk saját élettel.
Személy szerint én csak és kizárólag akkor pazarlok 5 percnél többet bármilyen puruttyára, ha keresztezi az utamat. Munkahelyen beszól mondjuk, vagy cseszegeti a barátnőmet stb...
Ha leány vagy, tipikus Éjjel Nappal Budapest meg Valóvilág bámulós proli vagy, akinek nincs jobb dolga, mint ilyeneken verni a nyálát... ha fiú vagy, akkor ásd el magad inkább.
Egy biztos, végletekig szánalmas. Olvass inkább egy könyvet, tanulj meg valami hasznosat a világról ehelyett a rib...ncos kiakadás helyett.
minden k rva ezzel a foglalkozz a saját életed dumával jön
csak akarva-akaratlanul az életed része az, akivel egy munkahelyen vagy, egy egyetemen, nem baszhatod ki az ablakon őt
# 29
Pont ez jutott eszembe, hogy tipikus való világon szocializálódott proli vagy, aki ilyen lányokra néz fel. Gondolom instán minden Vajna Timi típusú lány követve van ;)
Én corvinus-ra járok msc-re, akinek művelődni kéne, az te vagy. Olvass pár könyvet, hogy ne potyogjon a búzamag a szádból. Az intelligenciád mert kritikusan alacsony lehet, ha a leírásból nem jött le, hogy nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!