Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha legszívesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha legszívesebben benyögném az álszenteskedése közben, hogy "hát te meg egy prosti vagy a puncson"?

Figyelt kérdés

Nem érdekel az élete, felőlem az lesz prosti, aki akar, egészségére (de komolyan).

Nem vagyok féltékeny a külsejére, nem egy kimondott szépség, mellei nincsenek, feneke laposka, fejre elmegy, de a testéhez képest aránytalanul nagy az is..

Nincs regisztrációm, nem kutakodok utána, pár kretén fiú mutogatta egymásnak a telefonján, hogy nem tudom hány ezer forintért hirdeti ott havonta magát álnéven, ezt megbeszélték "Jól le kéne ápolni a kis k_rvát" mondat keretében, és szemtanúja voltam, ennyi..

Arról viszont nem tehetek, hogy ettől a pillanattól kezdve borsódzik a hátam az álszentségétől

amikor nyávogva előadja, hogy milyen minden lány, ő nem áll be a sorba, mindenki egyenlő, nem számít a pénz, a fiúk csak a szexre mennek, nincsenek normális, aranyos fiúk, lenéz a nagy erkölcsi normáival mindenkit, közben meg egy közönséges prosti aki pénzért dug, értitek?

Néha nagyon nagy önuralom kell, valszeg nem fogom megbántani, de nem értem, hogy miért kell ilyen gerinctelen, álszent féregnek lenni.

2019. márc. 10. 00:11
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
83%

Kedves kérdező!

A lényeget nem tudtuk meg, ki neked ez a puncsos nő?

2019. márc. 10. 00:37
 12/60 A kérdező kommentje:
Ismerősöm
2019. márc. 10. 00:39
 13/60 anonim ***** válasza:
37%

Na és te mit tudsz én rólam, hogy te csak úgy kijelented tuti prosti vagyok.. hm?!

Szól a halál bele más életebe te gyökér!

Nagyon unalmas lehet az az élet amelyikben egy kqrva ekkora figyelmet kap, mint a kérdezőtől.

2019. márc. 10. 00:42
 14/60 anonim ***** válasza:
73%

Akkor vagy nem álszenteskedsz vele és normális, kultúrált hangnemben közlöd vele, hogy tudsz a puncsos dolgáról vagy álszenteskedsz tovább.

Ha jól belegondolsz mindenki mással álszenteskedsz (valószínűleg), csak másokkal nem ilyen nagy mértékben, gondolom más ismerősöddel sem vagy 100%-osan őszinte, a kegyes hazukságokra gondolok, hogy jól áll xy-nak mondjuk az új táskája, ruhája, cipője, manikűrje, frizurája, szakálla, saját kezűleg készített étele, itala, stb.

Ezek ugyan olyan álszenteskedések, csak azokhoz még van "gyomrod"(értsd: van gyomrod ahhoz, hogy XY barátnődnek azt mond, hogy jól áll neki az újonnan vásárolt ruhája, még akkor is ha az a véleményed hogy inkább elégetnéd a helyébe mint sem hogy viseld).

Különben te döntöt el nálad mi a határ, azaz mi az amihez még van "gyomrod".

2019. márc. 10. 00:46
 15/60 anonim ***** válasza:
50%
A neten minden igaz hát persze.... Kretén kisfiuk
2019. márc. 10. 00:48
 16/60 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy nem kamuprofil, hiába jöttök ezzel

A leírás is az ő stílusa, ha valaki kamuprofilt csinál, nem egy ilyen képpel fogja, egy tök átlagos (vagy kicsit az alatti) csajjal, egy semmit sem villantó képpel... hanem valami orosz instagram modell csaj képeit lelopkodja

2019. márc. 10. 00:52
 17/60 anonim ***** válasza:
61%
Hála istennek, hogy az én életemben vannak sokkal érdekessebb, értelmessebb dolgok, minthogy egy rib.nc életével foglalkozzak plusz még azon fel is huzzam magam. Mindenki azt csinál a saját maga életevel amit akar, úgy teszi jóvá ahogy akarja, ellenesetben úgy cs.eszi el, ahogy akarja! További szép estét!
2019. márc. 10. 00:56
 18/60 A kérdező kommentje:

Lődd már le magad 80%, rohadt unalmas vagy.

Gondolom mi lehet az a tartalmas élet, ülsz a kis panelszobádban és 24/7-ben kötekedsz a gyakorin :D

2019. márc. 10. 00:57
 19/60 anonim ***** válasza:
68%
Azt mondja nem kutakodott utana de a leiras is a no stilusa. Ha nem kutakodtal akk megis honnan tudod h az ő stilusa az iras?
2019. márc. 10. 01:08
 20/60 A kérdező kommentje:

juj juj juj, mintha valami vallatáson lennék a védőügyvédeivel, beteges :D és még én kutakodok :D

felolvasták azt is

2019. márc. 10. 01:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!