Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kérdeznétek egy olyan embertől, aki szerelmet vall, miközben most született gyereke a barátnőjétől?
Le akarunk ülni beszélgetni, mert ő is vonzódik hozzám és én is hozzá, de nagyon. Viszont neki most született gyereke. Azt mondja, hogy azt a kapcsolatot csak a gyerek tartja össze.
Egyik kérdésem az lenne, hogy szerelmes e. Illetve hogy ha nem működött a kapcsolat, miért jött a gyerek ? Megkérdeznem, hogy, csalta már e meg valaha a barátnőjét. Bár nyilván nem varhatok 100% őszinte válaszokat, de azért zavarba hoznam.
Esetleg van valami otletetek még? Jó lenne előre osszeszedni, mert zavarban leszek.
Ne dőlj be a szép szavaknak. Bár nem tudom mennyi idős ez a kapcsolat, minél frissebb annál valószínűbb, hogy dugni akar. Lehet ez egy lelkileg ingatag ember és most a megváltozott családi helyzet összezavarta.(?)
Mindenestre nem járnál jól vele és ha jön egy új szerelem téged is ott hagyna. Képzeld a gyerek anyja helyébe magad. Ha van benned egy kis tisztesség akkor haza küldöd a családjához. Az, hogy milyen a párkapcsolata azt nem neked kell rendbe tenned.
Sztem találsz te magadnak olyat is aki független és nem kell azzal a lelkiismeretfurdalással élned, hogy elvetted egy kisgyerek apját.
B. verzió: elfogadod mint ügyeletes barátnő (ha annyira jó vele) de sose engedd, hogy miattad váljon el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!