Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kérdeznétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kérdeznétek egy olyan embertől, aki szerelmet vall, miközben most született gyereke a barátnőjétől?

Figyelt kérdés

Le akarunk ülni beszélgetni, mert ő is vonzódik hozzám és én is hozzá, de nagyon. Viszont neki most született gyereke. Azt mondja, hogy azt a kapcsolatot csak a gyerek tartja össze.

Egyik kérdésem az lenne, hogy szerelmes e. Illetve hogy ha nem működött a kapcsolat, miért jött a gyerek ? Megkérdeznem, hogy, csalta már e meg valaha a barátnőjét. Bár nyilván nem varhatok 100% őszinte válaszokat, de azért zavarba hoznam.

Esetleg van valami otletetek még? Jó lenne előre osszeszedni, mert zavarban leszek.

2019. febr. 11. 07:45
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
56%

Nem látom sok értelmét a beszélgetésnek. Az mindig kamu ha azt mondják hogy a gyerek tartja össze a kapcsolatot, mert a gyereknek az a legrosszabb ha a szülei boldogtalanok egymással. Tehát emiatt együtt maradni nagy hiba. A benyomásom az, hogy a pasi csak félrekefélni szeretne veled és ennek érdekében mondja ezeket a dolgokat. Ha sor kerül a beszélgetésre mindenképp kérdezd meg hogy miként képzeli a jövőt. A gyerek 18 éves koráig összetartaná a "kapcsolatát" vagy hogy gondolja?

Nekem mondjuk nem lenne gyomrom egy ilyen emberhez akármennyire is "vonzódtam" hozzá. Aki ezt megteszi a barátnőjével miközben pici babájuk van, az bármire képes. Én őszintén csak a barátnőt sajnálom. Még nem tudja milyen férget fogott ki...

31/N

2019. febr. 11. 13:09
 22/51 anonim ***** válasza:
56%

#21, na ezért lehet az, hogy az embernek ha nem betervezetten fogan meg gyereke - vagy pláne nem azzal a nővel, akivel élet hosszan tervez - az utolsó leheletéig ragaszkodnia kell az abortuszhoz. Mert a nők jó része képtelen azt megemészteni a jelek szerint, hogy ha a férfinak gyereke születik, attól az még férfi marad, és nem válik minden gondolatát és érzését és pillanatát a gyerek alá rendelő rabszolgává. Én férfiként átéltem már hasonlót, és a nők fene nagy szolidaritását tudod ki szívta meg első sorban? Úgy bizony, az, aki a szülő boldogtalan meg stresszes voltán a legnagyobbat szokta szívni... bizony, az, ha az ember folyamatosan azon szív, hogy "mert a gyereked" - attól pont nem javulni fog a viszonya azzal gyerekkel, aki akaratlanul minden nyomora okozójává lép elő.

Abban viszont kétségtelenül igazad van, hogy az ilyen kényszer-kapcsolatokat nem szabad évtizedig fenntartani, de lássuk be, ha az illető a terhesség alatt vagy a szülés után lelépett volna, akkor meg azért gyalázná minden anyuka kórusban.

2019. febr. 11. 13:31
 23/51 anonim ***** válasza:
66%
*22: félreértesz. Én a lehetséges harmadik félnek adtam választ. A pasinak azt mondanám hogy próbálja rendbe hozni a kapcsolatát a gyereke anyjával, ne másfelé kacsintgasson. Idő kell mire megszokja egy pár a szülői szerepet és szó nem volt arról hogy alá kéne rendelniük magukat a gyereknek. De a pasinak még igencsak pici a gyereke és ahelyett hogy a gyerek anyjával oldaná meg a dolgait, inkább máris kikacsintgat. Tehát ha komolyabbra fordulna a dolog a kérdezővel, valószínű vele ugyanezt tenné. Bár nagyon sok részlet ismeretlen, ez a benyomásom.
2019. febr. 11. 13:38
 24/51 anonim ***** válasza:
43%

1. Ne legyél gerinctelen, hagyd békén. Keress egy normális férfit.

2. Igazi lúzer lehet, mellőled is lehet,hogy ugyanígy lelépne.Egy meg amit főzött,minek csinált gyereket egy rossz kapcsolatban...

Egyébként nem azzal van a baj,ha kihűl egy kapcsolat és szétmennek/elválnak úgy,hogy van gyerek. Hanem azzal,hogy ez a baba most született. Rendkívül "gerinces" ember lehet,ha az első gondolata lelépni vagy megcsalni a párját.

2019. febr. 11. 14:46
 25/51 anonim ***** válasza:
32%
*egye meg
2019. febr. 11. 14:47
 26/51 anonim ***** válasza:
88%
Mondd neki ,hogy szívesen lennél vele kapcsolatban és kérdezd meg hogy te költözz-e hozzá vagy ő jön hozzád. Ha ezután is veled akar lenni akkor komolyan gondolja. Nem egy nőt hagytak már ott terhesen és nem egy nő csalta meg a párját -míg otthon volt a kicsivel mialatt a másik dolgozott. Ez az élet.
2019. febr. 11. 14:57
 27/51 anonim ***** válasza:
56%

#23 "A pasinak azt mondanám hogy próbálja rendbe hozni a kapcsolatát a gyereke anyjával, ne másfelé kacsintgasson." - egy ideális világban minden bizonnyal ez lenne a jó tanács... csak hát messze nem ideális világban élünk, tehát a kapcsolatok egy jó része nem igazán helyrehozható. Én se ismerek többet a konkrét helyzetből, mint itt bárki más, de azt kell, hogy mondjam, hogy az ilyen helyzet többnyire az átlagnál is reménytelenebb helyzetek közé tartozik. Mégpedig 2 okból:

1, az ilyen helyzet sokszor úgy áll elő, hogy egy eleve rosszul működő kapcsolatba vállal a nő egy gyereket, attól remélve, hogy majd helyrehozza a kapcsolatot. Ilyen viszont köztudottan csak a mesében létezik... az első gyerek még egy jól működő kapcsolatot is megvisel, a rosszat meg törvényszerűen felrobbantja.

2, Egy kapcsolat helyrehozásához az kell, hogy két ember tegye oda magát. Na, ezt nem fogja tudni senki se prezentálni egy csecsemővel.

(a +1 az szubjektív tapasztalat: én anno 4 évig próbáltam helyrehozni egy szintén a gyerek születése körül kisiklott kapcsolatot... na, az volt életem legfölöslegesebben, legnegatívabban elszúrt 4 éve... csak veszítettem rajta... épp ezért az ellenségemnek se kívánnám. Sőt általánosságban kijelenthető szerintem, hogy egy férfi minél hamarabb szakad ki érzelmileg az ilyen kapcsolatból, annál jobban jár.)

2019. febr. 12. 01:37
 28/51 anonim ***** válasza:
61%
Nem biztos, hogy gerinctelen féreg, ahogy az első írta, mert ki tudja, hogyan lett az a gyerek, a nők előszeretettel csináltatnak maguknak gyereket, a fiú nem is akarja, csak hogy férjhez mehessenek, gyerekük legyen. Ezt kellene megtudni. Ha a nő "sáros" ebben a gyerek dologban, és tényleg most találta meg a szerelmet benned, akkor a fiú kezdjen új életet melletted.Egész életében boldogtalan lesz, ha olyan nő mellett éli le az életét, aki csak befűzte egy gyerekkel.
2019. febr. 12. 10:56
 29/51 anonim ***** válasza:
34%

Naivak vagytok.

Ha a pasi nem akar gyereket, akkor otthagyja a csajt akkor, mikor benyögi, hogy terhes. Aki vele marad a terhesség alatt, a szülés után, és este hozzájuk megy haza, annak nincs kifogása a gyerek ellen.

2019. febr. 12. 11:04
 30/51 anonim ***** válasza:
71%

#29, bocs, de én ezt átélt férfiként első kézből mondom neked, hogy ez baromira nem így működik, ugyanis az ember nem egy számítógép (se számító gép) tehát nem fogja otthagyni a párját a legnagyobb xar kellős közepében, még akkor se, ha belátja, hogy a helyzet menthetetlen.

(azt írja a Korán, hogy nem küldheted el a feleséged magadtól, amíg szoptat VAGY a gyerek nincs legalább 2 éves... na, egy magamfajta ateista is kb így működik, nem fogja addig lapátra tenni a párját, amíg annak esélye sincs visszamenni dolgozni például... már akinek van lelkiismerete)

2019. febr. 12. 11:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!