Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kérdeznétek egy olyan embertől, aki szerelmet vall, miközben most született gyereke a barátnőjétől?
Le akarunk ülni beszélgetni, mert ő is vonzódik hozzám és én is hozzá, de nagyon. Viszont neki most született gyereke. Azt mondja, hogy azt a kapcsolatot csak a gyerek tartja össze.
Egyik kérdésem az lenne, hogy szerelmes e. Illetve hogy ha nem működött a kapcsolat, miért jött a gyerek ? Megkérdeznem, hogy, csalta már e meg valaha a barátnőjét. Bár nyilván nem varhatok 100% őszinte válaszokat, de azért zavarba hoznam.
Esetleg van valami otletetek még? Jó lenne előre osszeszedni, mert zavarban leszek.
*40: Fogadd el hogy nem értünk egyet :) Nem fogadom el semmilyen kifogással hogy jobb megcsalni a párunkat mint foglalkozni a problémával vagy ha nem megy akkor elhagyni.
És a heti egyébként 2 kevés... minimum a duplája vagy triplája kell szexből. És ez akkor is egy nagyon jó kapcsolódási pont :)
Ez ugye nem igazán hit kérdése, lévén magam is férfi vagyok, meg láttam az ismeretségemben is pár hasonló szitut... a férfiak fő problémája az, ha elvesztik a családon belüli helyzetüket, és kitör rajtuk a "társas magány" - aminek (mint említettem) a szex csak egy szelete.
Mondjuk ez az a szint, ami még általában tényleg rendezhető, ha mindketten akarják.
Ami már nem, az az, amikor vagy eleve problémás kapcsolatban következett be a terhesség + szülés, mert ott ezzel az eredendő problémák biztosan nem oldódnak meg.
Illetve, ha a dologban valami nagy sérelem van jelen, - erre utaltam a linkelt kérdéssel is - pl. ha csak az egyik akarta a gyereket, az pont egy eklatáns példa, azt senki sem fogja elfelejteni a másiknak, ha annak egy embrió fontosabb volt, mint a kapcsolat és a társa boldogsága, na, az tuti. (nálunk is ez játszott anno)
Na, és erre tipikus, hogy az ember (ha férfi, ha nő) adekvát lépésként minél hamarabb megkeresi azt, aki az ő társa, akinek ő a fontos. Ha abban a kérdésben a nőt sikerrel belenyomná a férje a nem kívánt terhesség kihordásába, és megszülésébe, hidd el, neki is az lenne a legfontosabb, hogy amint lehet, megtalálja azt a férfit, akinek első sorban ő maga kell, és nem a méhe...
Na, ezek mennek.
Szóval, a Kérdező, ha leül beszélgetni, és célirányos akar lenni, akkor ebben az irányban célszerű elindulnia, azt gondolom.
Nos. Elolvastam az összes hozzászólást, kivétel nélkül. Én azért tettem fel ezt a kérdést, mert egy kicsit elvakultam ettől a dologtól.
Azt kell hogy mondjam, igazgatok van. Beláttam, hogy valószínűleg mellettem is ugyanígy félre lépne, de legalábbis ennek a félelme biztosan ott lenne bennem.
Elmondtam neki, hogy én nem leszek szerető, nincs rendben az, amit mi csinálunk, és nem tisztességes a barátnőjével szemben sem. Természetesen nem négyszemközt külön beszéltünk, mert féltem, hogy akkor elgyengulok. Megszakitottam vele a kapcsolatot, és most minden erőmmel azon vagyok, hogy elfelejtsem. Bár k..a nehez, be kell vallanom, bármennyire is látom ésszerűen a dolgot, és tisztázom magamban, hogy milyen ember ő, az eszem elfogadja, a szívem meg hiányolja...
Köszönöm a válaszokat, meg ha kissé nyersen fogalmaztatok is, sőt, lehet hogy épp erre volt szükségem, hogy valaki adjon egy pofont hogy "kislány mégis mi a szrt csinálsz"..
Legyen nagyon szép napotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!