Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kérdeznétek egy olyan embertől, aki szerelmet vall, miközben most született gyereke a barátnőjétől?
Le akarunk ülni beszélgetni, mert ő is vonzódik hozzám és én is hozzá, de nagyon. Viszont neki most született gyereke. Azt mondja, hogy azt a kapcsolatot csak a gyerek tartja össze.
Egyik kérdésem az lenne, hogy szerelmes e. Illetve hogy ha nem működött a kapcsolat, miért jött a gyerek ? Megkérdeznem, hogy, csalta már e meg valaha a barátnőjét. Bár nyilván nem varhatok 100% őszinte válaszokat, de azért zavarba hoznam.
Esetleg van valami otletetek még? Jó lenne előre osszeszedni, mert zavarban leszek.
Ne legyél naiv. Vannak ilyen tipusú férfiak.
Exem is mindenkinek szerelmet vallott.
Reggel a benzinkutón egy idősebb nőnek, delután meg a hamburgeres kiscsajnak.:)
És szerelmes tipus is. Tehát tényleg komolyan gondolta, csak kinek kell egy ilyen ember?
Legfeljebb csak szeretőnek.
Ha esetleg valamelyik nő nem viszonozta,vagy rájött,hogy ugyanolyan mint ő, akkor egyik percről a másikra hu@lye k... lett.
Semmit nem kérdeznék tőle !! Bármennyire is találnám vonzónak , nem fogalkoznék vele . Nem tudnék a tükörbe nézni reggel , ha egy családos pasival szövögetnék bárminemű terveket .
Nyilván az más , ha már elvált... esetleg valóban váló félben van , de ott ahol kisbaba született .. nos ,én nem asszisztálnék egy család tönkretételéhez .
Beszélgetni vagy baszélgetni ülsz le vele?Sztem a másodikat akarod.És amúgy minek beszélni egyáltalán,miről?
Gyereke van,hogy mi tartja össze a kapcsolatot az már lényegtelen.Főleg,hogy akkor ezek szerint a gyerek miatt vele is fog maradni.Te meg vagy a....
Összeírhod és megtervezheted mit akarsz kérdezni,de úgysem úgy fog történni.
Én mit kérdeznék tőle? Ezeket:
Hányféle módon néz hülyének egyszerre?
Tényleg ekkora igénytelen ribinek lát?
Mennyire is számít a gyerek, ha az álló farka fontosabb? Miért velem pazarolja az időt, a gyereke helyett?
Milyen embernek tartja azt, aki épp csak legyárt egy gyereket, de már a gyerekágy alatt csalja a gyereke anyját?
A párja is tudja, hogy csak a gyerek miatt van vele, de mást szeret(ne)? Miért kell titkolózni?
Szerinte milyen apa az, aki az esti fürdetés helyett a szeretővel hetyeg, de a gyerekre hivatkozva nem válik?
Tényleg azt hiszi, hogy az a gyereke érdeke, hogy az édesanyját kihasználja és megalázza az apja, miközben a figyelmes, romantikus randevúk a szeretőknek jutnak?
Szerinte akkor nem veszti el a gyereket, ha lebuktok, és elhagyja a párja?
Azt hiszem, nagyon jól zavarba tudnám hozni a helyedben. De én lennék olyan jó fej, hogy a párját is odahívom. Játsszunk nyílt lapokkal!
Én ebbe nem élném magam bele. Mit vársz egy olyan fickótól, aki flremegy a terhes, majd kismama párja mellett? Nulla felelősségérzet van benne. Ha a kapcsolat döglődik, akkor tessék kilépni, a másikat hitegetni nettó szemétség.
Ilyen férfira akarsz te jövőt alapozni?!
Nekem egy kérdésem lenne hozzá: NORMÁLIS VAGY??
Csak azt nem értem, hogy minek találgatni, meg az összes előítéletet előszedni, ahelyett, amit a Kérdező akar, hogy leül beszélgetni, és kérdez...
A "hallgattassék meg a másik fél is" (audiatur et altera pars) mindenkinek kijár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!