Szerintetek normális hogy apám barátnőjétől elsőre ilyeneket kaptam?
Figyelt kérdés
apukám bemutatta az új párját nem rég nekem meg a barátomnak.És kaptam tőle egy ezüst gyűrűt,egy blúzt meg pár kozmetikai dolgot már így az első találkozáskor.2016. márc. 2. 17:34
1/18 anonim válasza:
Próbál jó kapcsolatot kialakítani. Valószínűleg fontos neki édesapád, és fontos, hogy jó legyen a kapcsolatotok.
2/18 anonim válasza:
Semmi extra nincs ebben, jó benyomást akart kelteni.
4/18 anonim válasza:
Nyalizik? Te norális vagy?
Te hogyan alakítanál ki egy normális kapcsolatot a mostohalányoddal?
Legalább igyekszik, és nem az apját próbálja eltávolítani.
5/18 anonim válasza:
Egy kicsit talán túlzás, de kedveskedni akar és jó kapcsolatot veled.
6/18 anonim válasza:
Ha fiú vagy, akkor kicsit meglepő.
7/18 elwera válasza:
Szerintem elsőre így kezdeni kicsit fura, gyanús hogy mért. Azért mondtam, hogy nyalizik. Először inkább csak beszélgetni szoktak. Aztán amikor már látta a lányt, hogy milyen, akkor egy neki való ajándékot vesz, az oké. De így látatlanba. Nekem fura lenne elsőre.
8/18 anonim válasza:
Azért attól is függ, 10-20 ezer érték körül van, 100-200 ezer körül van az értéke.
Első, ismerkedős találkozásnál, pár ezerért ajándék, egyszerűen a jó szándék jele. Semmi gond vele.
9/18 anonim válasza:
Lehet, hogy egy kicsit túlzásba vitte, de jó szándékkal tette. Csupán jó kapcsolatot szeretne veled kialakítani és kedveskedni szeretett volna.
10/18 anonim válasza:
szerintem megkérdezte apukádat,hogy minek örülnél és tőle kapta a tippeket.
nincs ezzel semmi gond, jó benyomást akart kelteni. bár szerintem is túlzásba esett kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!