Mennyire normális, ha apám nem tudja, hogy mikor van nekem és anyának a szülinapja, de elvárja, hogy észben tartsuk az övét?
Az én apám sose tudta iskolás koromban, hogy épp hanyadikos vagyok. Mikor felhívta a sulit, hogy szóljon, hogy pl betegen fekszem otthon, akkor nem tudta megmondani, melyik osztályban tanulok. :)
Emellett a tesóméval összetéveszti a születési hónapunkat és napunkat.
Figyelmetlen.
Ragassz ki egy cetlit, szülinapod előtt 2 nappal a tükörre, hogy holnapután születésnapom van.
Ha nem reagál rá , ti se vegyétek figyelembe az ő szülinapját se névnapját
én majdnem egynapon születtem az édesapámmal, de még ígyse tudja biztosan. Persze hallja a család többi tagjától hogy felköszöntenek, meg ajándákoznak, így ő is felköszönt. De amúgy fogalma sincs hogy milyen napon van, csak azt tudja hogy kb akkor mint neki...
De szerintem ez nem normális. a család minden tagja tudja a többiek szülinapját, csak pont ő nem. ez milyen dolog már... én már megszoktam nem esett rosszul
Nálunk nagymamámat (akit imádunk, és aki imád minket) zavarta meg a két fiú és egy lány név. Én vagyok a lány, egyfeszt az unokatesóim nevén hívott, a fiúkat meg összekeverte. Pedig heti több nap is voltunk náluk. :D A végén mind hallgattunk mindenre. :D Pedig ezt napjában többször is elismételte, nem csak évente egyszer.
Apud attól függ, hogy ennyire önző és érdektelen, meg se próbálja megjegyezni, vagy csak szétszórt és elfelejti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!