Szerintetek normális apám, aki ma vacsora közben felpofozott, mert meggylekvárral ettem a rántott húst?
23 éves vagyok. Más gasztrokultúrákban bevett elem, hogy savanykás-édes lekvárral kínálják a sülteket, fasírtokat, rántott dolgokat (pl. áfonyalekvárral a rántott sajtot).
Volt már hasonló banzáj itthon: amikor az uborkasalátára (ami nálunk ecetes-cukros-sós lében úszik) tejfölt raktam, hasonló játszódott le még nyár elején.
Én pedig szeretek kísérletezni az étellel, anyukám hagyja is. Apám külföldön dolgozik, nincs gyakran itthon. Szerinte a húsleveshez és a főzelékhez is kenyeret kell enni, pedig itthon mindenki tudja, hogy az teljesen egészségtelen.
Milyen alapon határozza meg, hogy mit egyek mivel?
"meggylekvárral ettem a rántott hús"
Nem tudom, hogy miért zavarta, amikor nagyon is jól lehet hányni tőle...
:)
Ez most tényleg igaz?
Nem normális. Akkor sem, ha hülyeségnek tartja.
A főzelékhez nálunk is kenyeret eszik mindenki, és nem egészségtelen. Az uborkasalátába mindig teszünk tejfölt és pirospaprikát is, de lekvárral semmiképpen nem enném a rántott húst. A kettő nem passzol össze.
De a pofon ezért túlzás.
Mi szoktuk enni bizonyos ételekhez áfonyaszósz,almaszószt.
A rántott hús pont az az étel amit nem szoktak szósszal enni.
Rántott sajthoz tényleg nagyon finom az áfonyaszósz.
Ahogy a svéd húsgolyóhoz is.
De rántott húshoz?? Végül is nem rontja el..De tény nem passzolnak
A rántott sajtot itthon is szokás áfonya lekvárral enni, gyerekkorom iskolai menzáján pedig rendszeres étel volt a sült hús gyümölcsmártással (mint a sűrűbb gyümölcs leves).
Az ubi sali tejföllel finom.
Húsleveshez kenyeret enni? Ezt még sohasem hallottam :)
Egyen mindenki azt, amihez gusztusa van.
A pofozkodás pedig nem megengedhető, semmilyen korban sem.
Apukád nem teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!