Szerintetek normális apám, aki ma vacsora közben felpofozott, mert meggylekvárral ettem a rántott húst?
23 éves vagyok. Más gasztrokultúrákban bevett elem, hogy savanykás-édes lekvárral kínálják a sülteket, fasírtokat, rántott dolgokat (pl. áfonyalekvárral a rántott sajtot).
Volt már hasonló banzáj itthon: amikor az uborkasalátára (ami nálunk ecetes-cukros-sós lében úszik) tejfölt raktam, hasonló játszódott le még nyár elején.
Én pedig szeretek kísérletezni az étellel, anyukám hagyja is. Apám külföldön dolgozik, nincs gyakran itthon. Szerinte a húsleveshez és a főzelékhez is kenyeret kell enni, pedig itthon mindenki tudja, hogy az teljesen egészségtelen.
Milyen alapon határozza meg, hogy mit egyek mivel?
Szerintem sem illik a lekvár a rántott húshoz, akárhogy is nézzük. A rántott sajthoz igen, de a húshoz inkább valami édes mártás, meggy, vagy alma pl., nem pedig lekvár. A sült hús megint egy más téma.
De ettől még mindenki úgy eszi, ahogy akarja, ilyesmi nem jogosít fel senkit a pofozkodásra.
Apád hülye!
Mi köze,hogy mit eszel?
Úgyis szar lesz belöle...
Én mustáros csokit ennék még azért is.
Ne hagyd magad terrorizálni.
Egyrészt felnőtt ember vagy, nem kellene hagyd, hogy apád így bánjon veled!
Másrészt én megértelek. Lényegében minden sz@rt összeeszek, mert próbálgatom az ízeket, meg amúgy is nekem fura az ízlésem. Amitől más már rosszul van és megy a hasa, azt én élvezettel eszem. Ha engem ezért megpofoztak volna, akkor 18 évesen elvesztették volna a gyereküket. Feléjük se néztem volna. Nem mindegy nekik mit eszel? Vagy kamu a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!