Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom azt mondta, nem akarod megcsináltatni a melleidet, , nagyon jól állna, ez mekkora bunkóság már?
ilyen síkhülye agresszív nő, mint ez.....inkább az agyadat kezeltesd te szerenécsétlen, anyád apád jól elkényeztetett, most meg pasikázni akarsz, életben nem találsz senkit, aki megmarad melletted, ha kinézel is valahogy, az se sokáig.
Ez az, legyél leszbikus, legalább gyarapítod a gyk lúzernők táborát...
70: az angol wikipedia lap szerint pontosan annyi kockázata van az mellimplantációnak mint bármelyik másik műtétnek. Lehet mégis az "egyszerűbb férfiak" tudják jól?
Egyébként még nem láttam olyan mellet, amire azt mondtam volna, hogy nekem már nem vonzó, legyen bármennyire asszimetrikus, kicsi, lógó. Ennek ellenére egy egyszerű KÉRDÉSRE ekkora hisztit levágni szerintem már beteges.
Utolso.Igen annyi a kockazata mint egy masik mütetnek.Es ez nem eleg?Az emberek akkor kockaztatjak egy mütettel az eletüket, ha MUSZAJ.Nem akkor ha a pasijuk nagy dudakra vagyik.A masik meg, ez nem hiszti, te a lenyeget nem ertetted a felhaborodasnak.Ez azert sertö, mert ezzel kimondja, hogy TE igy nem vagy ELEG JO...Ez megalazo egy nönek...barki barmit mond ez igy van...
De utolso azert gondolj bele egy kicsit..neked milyen erzes lenne ha azt mondana a baratnöd, hogy sajna nem jo mert kicsi a farkad...hogy erezned magad utana hogy nem tudod kielegiteni?Nem lenne kicsit olyan megalazo erzes?
Én nő vagyok, mi már beszéltünk erről..szintén ő kérdezte h szeretném-e valaha..mondtam,hogy szülés után jó lenne. Ennyi, nem akadtam ki.
Ha téged így felháborított, akkor szakíts vele, de szerintem nem ér ennyit egy kérdés, hogy dobd a kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!