Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom azt mondta, nem akarod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom azt mondta, nem akarod megcsináltatni a melleidet, , nagyon jól állna, ez mekkora bunkóság már?

Figyelt kérdés
2019. febr. 7. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 A kérdező kommentje:
48%os szegyelld magad.a férfi nem szégyene vagy.csak remélem hogy én soha nem fogok ki egy ilyen tuskot ebben az életben...
2019. febr. 7. 23:14
 42/79 anonim ***** válasza:
8%

40.-re válasz.

Ha lehetne nagyobb farkat műttetni, akkor 100-ból 99 férfinek 50 centis lenne!

2019. febr. 7. 23:15
 43/79 A kérdező kommentje:
Utolsó te mit szólnál ha azt mondaná a párod hogy kicsi a farkad??jó lenne vele együtt élni utána ugye?te valami iszonyú sötét ember lehetsz
2019. febr. 7. 23:18
 44/79 anonim ***** válasza:
91%

A hátadnak sem tenne jót egy ilyen nagyobbítás, akik ilyet csináltattak küszködnek is. Neki férfiként mindegy gondolom, csak megfeleljen. Az hogy az mivel jár az nem érdekli.

Mondjuk vannak fordított esetek, amikor nők tudnak ugyanígy bunkók lenni, hogy mondjuk nem magas a férfi, akkor ő már “béna”... tudom nem ez volt a kérdés, de szerintem az is bunkóság. Nagyobbíttatni lehetséges, de aki alacsony, az semmit nem tehet...

2019. febr. 7. 23:32
 45/79 anonim ***** válasza:
95%
Rúgd ki!
2019. febr. 7. 23:50
 46/79 anonim ***** válasza:
91%
Nálam is volt egy ilyen fiucska, aki hangoztatta egesz vegig, hogy ő bizony a nagy cicket szereti, mert ha egy nőnek nincs nagy melle, akkor őt a nő nem tudja kielégiteni rendesen és hogy en is csinaltassam meg, mert ugy nem jo. En viccesebbre vettem a figurat, mert en se vettem komolyan a fiuval valo kapcsolatot igy leszartam es mondtam neki, hogy engem aztan nem erdekel, de en nem arra szulettem, hogy az ő vagyait elegitsem ki, ha igy nem tetszem neki akkor fel is le ut.
2019. febr. 8. 00:11
 47/79 anonim ***** válasza:
96%
Remélem, azóta rákérdeztél egy farok implantátumra és kidobtad a faxba ezt a mocskot. Ha nem, egy percig nem tudlak sajnálni.
2019. febr. 8. 00:43
 48/79 anonim ***** válasza:
2%
Nem mindenki fél a műtéttől, én se, volt már több hasonló kategóriájú műtétem betegség miatt, de kozmetikai célból. Ha azt mondja, hogy szereti amikor rúzsos szája van egy nőnek, akkor is ki lennél? Nekem ugyanaz a kategória a kettő.
2019. febr. 8. 00:56
 49/79 anonim ***** válasza:
25%

Nem olvastam el a kommenteket...de ez miert bunkosag? En ertem,hogy aki szeret,az ugy szeret ahogy vagy.. de miert baj az,ha a parod azt akarja hogy jobban erezd magad a borodben,es megkerdezi hogy valtoztatnal-e ezen vagy azon.. ha azt mondta volna hogy csunya a melled,akkor megertenem hogy bunkonak titulalod.. Szerintem ugyan ugy szeretne megcsinalt mellel is,min az nelkul.nem az donti el... de most komolyan,nem lehetnek a nok ennyire mimozak,hogy abszalut semmi minimalis utalast vagy megjegyzest sem lehet tenni a kulsejukrol...

24 L

2019. febr. 8. 01:58
 50/79 anonim ***** válasza:
66%

Nem akarok paraszt lenni, de a 90C nem nagy, inkább kövér/széles hátú.

Én is voltam borzalmas kövér, és mikor 90-es melltartót hordtam, F kosaras kellett. Ekkor voltam kb 85 kiló a 158 centimhez.

Tudom, mindenki más, de a szám nem a melled nagyságát jelenti, hanem a melled ALATTI részt.

2019. febr. 8. 03:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!