Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom azt mondta, nem akarod megcsináltatni a melleidet, , nagyon jól állna, ez mekkora bunkóság már?
Szerintem mindenki felfogta csak nem mindenki érzi úgy hogy a párod szerint holnapra új csöc.s kéne neked. Feltett egy kérdést nem fegyvert szorított a fejedhez. Ha az análra kérdez rá akkor perverz disznó? Esetleg látens buz.i?
De szívesen eldöntöm a kérdést. Szakíts mert egyértelműen nem tudod lenyelni a dolgot.
Mindenkinek más veri ki a biztosítékot. Szerintem semmi égbe kiáltó bűnt nem követett el a srác bár mint írtam nem egy kifinomult lélek. Szerinted meg lényegében anya gyilkos szintre süllyedt.
Ugye te férfi vagy kérdező?
Nők ismerik a melltartó méretezésnél a betűk és a számok jelentőségét.
Igazából nő vagyok de tény hogy nehéz megsérteni főleg ilyesmivel. Ez sok szempontból hasznos. De kiszálltam a vitából :)
Azért a helyedben keresnék mást hisz láthatóan nincs értelme így a kapcsolatnak. Nem passzol a kommunikációtok talán az értékrendetek sem és épp feltűnően rühelled.
Ha mondjuk ruháról, vagy ápoltságról lenne szó, az még elfogadható lenne nem? De amúgy azt is lehet bántóan megfogalmazni.
Egy ilyen műtét azért nem olyan rizikómentes, mint más szépészeti dolgok. Meg azért ebben megalázás is van, hogy most nem felelsz meg. Ha téged zavarna az egy másik helyzet. De aki “elvileg” elfogad téged, attól ez megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!