Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom azt mondta, nem akarod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom azt mondta, nem akarod megcsináltatni a melleidet, , nagyon jól állna, ez mekkora bunkóság már?

Figyelt kérdés
2019. febr. 7. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
9%

Férfi vagyok.

Én is kérdeztem ezt barátnőtől, és ezért tudom, hogy nem mindegy mikor és miért hozta fel, és milyen hangsúllyal!

Ha meg zavar, akkor neki mondjad, ne itt picsogj a trolloknak meg a lógó csöcső nőknek!

És Ő fizesse!

2019. febr. 7. 23:00
 32/79 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon sajnálom a parodat.szerencsetlen nagyon érzéketlen vagy.
2019. febr. 7. 23:01
 33/79 anonim ***** válasza:
96%

29-es vagyok. Én férfiként mondom, hogy bármi lenne ami nem tetszik a másikon, nem mondanám neki. Nincs értelme. Ha szeretem, akkor úgyis mindegy (főleg ilyen méret-dolgokban), hogy hogy néz ki. Volt ilyen barátnőm, és tőlem sosem hallott kritikát, mert bántottam volna meg ilyennel soha. Igazság szerint ami “hibák” voltak rajta én is láttam, de különösebben nem váltott ki belőlem taszítást vagy ilyesmit. Semmit nem vett el abból, hogy szerettem.

Mondjuk az említett kérdést szerintem fel lehet tenni olyan körülmények között, amikor lehet tudni hogy a másikat nagyon megviseli, hogy pl szülés után nagyon megereszkedett a bőre, és ha szeretné, akkor támogatva van, de ha nem akkor is ugyanúgy el van fogadva. De itt a nőnek kell megfogalmazni hogy őt ez nagyon bántja.

2019. febr. 7. 23:02
 34/79 anonim ***** válasza:
93%
* mert nem bántottam volna meg...
2019. febr. 7. 23:03
 35/79 A kérdező kommentje:
Utolso itt egy veszélyes műtétről van szó?!!!ezt én fel fogom!mekkora önző allat az aki ekkora veszélynek teszi ki azt akit szeret??
2019. febr. 7. 23:04
 36/79 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nagyon tájékozatlan a párod, mert nem tudja milyen egészségügyi kockázata van egy ilyen műtétnek, gondolom az anyagi vonzatával sincs tisztában. Először ő műttesse meg a nemi szervét olyanra, amilyenre te óhajtod, utána beszélhettek más műtétekről.

Szegény, leragadt a "csöcsszinten". Lehet csak eddig lát el?

2019. febr. 7. 23:06
 37/79 A kérdező kommentje:
A 31 és válaszoló példája mutatja milyen férfiak vannak.komolyan mondom ez már rendesen gusztustalan.Mi lett veletek férfiak????
2019. febr. 7. 23:07
 38/79 anonim ***** válasza:
16%

ÁLLJ!

RENGETEG nőt zavar a melle mérete/formája/állaga.

Miért baj az, hogy férfiként felajánlom, hogy kap újat?

NEM FOGOK szégyenkezni e miatt!

2019. febr. 7. 23:10
 39/79 anonim ***** válasza:
95%

Igen, ezért írtam hogy nem rizikómentes... tudom miről beszélek, mert akkor sajnos utánajárt a témának, de én nem örültem neki... ha félresikerül akkor sokkal rosszabb, ha komolyabb a műtét akkor a gyógyulási idő, hegek stb. is eléggé durva lehet. Szerintem nem gondolta ezt végig hogy mivel jár, de a másik felüdjön kés alá... csak épp ha komplikáció van, vagy nem sikerül, akkor csinálják vissza?!

Ez azért nem egy hajbeültetés! Meg az implantátumokkal is tud baj lenni, szokott is.

2019. febr. 7. 23:12
 40/79 A kérdező kommentje:
Mert nagyon súlyos kockazatai vannak!te ennyire sötét vagy utolsó???És mert ezzel megalazod női mivoltaban!!az más ha a nő maga mondja!!te mit szólnál neked azt mondanák mutess nagyobb farkat??
2019. febr. 7. 23:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!