Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen férfiakról?
Aki büszke lehet arra amit elért (esetemben ügyvéd) nem rossz szándékú, viszont érzékelteti a felsőbbrendűségét?
Hogyan olvasnátok be neki?
#3-as nem kell visszautni vagy bantani ezeket !
Boven eleg az nekik amikor az van hogy < nem veszed eszre hogy nem veszlek eszre > ez sokkal jobban bantobb a buszkesegenek amikor valaki levan szarva
lathatoan !!
Sehogy mert nem állnék vele szoba
Gyulolom amikor egy férfi azt akarja velem érzékeltetni hogy ő felsőbbrendűbb nalam. Be olvasni neki minek?? Semmire nem mennek vele egy “istennek” nem lehet be olvasni. Kb olyan mintha a falnak beszélnek le peregne róla
A legjobb megoldás számomra ha kerülöm az ilyen egoista kis “isteneket” mert nem vagyok rájuk kiváncsi
N24
Egyszer fogtam ki ilyen férfit. Én megmondtam neki, hogy ne haragudj, én is értem el szép eredményeket az élet számos területén, ennek ellenére szerényen kezelem az ebből adódó helyzeteket.
Utána még próbálkozott volna párszor, de újra elmondtam neki, mennyire nem érdekel, és idővel abbahagyta. :D
Áruld már el, hogy mitől vagy te felsőbbrendű.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!