Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha más férfiakról ábrándozok?
Itt a gond az, hogy lövésed sincs milyen a szerelem.
Arról meg még annyi sem, ha nemrég élsz nemi életet, hogy ahhoz idő kell, sok gyakorlás és egy lelkes barát, hogy neked összehozza a kielégülést. És 9 hónapig nem életem át orgazmust, ennyi idő kellett mire rájöttünk a dologra.
Pontosan nem értem milyen kielégülésről van szó. Mert az, hogy te őt kielégítetted többször, de ő téged nem, ennek nem sok értelme van.
A szexnek nem pont a kölcsönös élvezet lenne a mozgatója. Úgy értem, amikor benne ülsz a farkán, az neked nem jó érzés?
Ez teljesen természetes emberi kíváncsiság, ne érezd rosszul magad emiatt. Nagyon kevesen vannak, akik beérik egy szexpartnerrel egész életükben, de elhiheted, hogy az ilyenek baromi prűd emberek. Pl egyik rokonom az első barátjához ment hozzá, csak vele volt azóta is 20 éve, de amióta a gyerekek megszülettek 10 éve, kb nincs szex. Mert neki csak arra kellett a pasi, hogy legyen gyerek, a szex nem érdekli :)
Na, ha te nem ilyen vagy, akkor persze, hogy érdekel, milyen mással. Nem vagy ribi, de ne is az itteni szűzkisfiúk véleményére adj. Egyrészt szerintem nem vagy szerelmes, másrészt ne állapodj meg addig, amíg nem éled ki ezt a belső késztetést, kíváncsiságot. Ez nem bűn, élvezd az életed, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!