Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom azt mondta, nem akarod megcsináltatni a melleidet, ,
nagyon jól állna, ez mekkora bunkóság már?
"mert te pont akkora tusko vagy mint ez a pasi!!"
Kérdező feltett egy kamu kérdést, kérdésében még a "párom" kérdés közepére már csak pasi...:D
Hisztis, önérzetes libuka, aki keresi az önigazolást a béna stílusához.
Ne utáld már ennyire a férfiakat aranyom, keress egy hasonlóan leszbikus nőt, mint te, és éld szépen a kis életed.
2019. febr. 8. 05:29
Szerintem nem bunkóság, de hangsúlytól és szövegkörnyezettől függ.
Ha ennyire zavar a "bunkó" párod, dobd ki, nem kell ezen fennakadni..
2019. febr. 8. 07:48
Figyu már...most akkor melyik az igaz?:
A kérdező kommentje:
15 os nem olyan.nagy mellem van de nagyobb kene gondolom..
# 18/52 tegnap 22:06 Privát üzenet
A kérdező kommentje:
Utolsó.latszik hogy férfi vagy.erzeketlen...de azt már írtam hogy konkrétan nagy mellem van.90C.Tehat így
Magadnak mondasz ellent...
2019. febr. 8. 07:57
54/79 A kérdező kommentje:
51 és takarodj innen és csináltad meg azt a picike farkadat nagyobbra és utána vitesd mellmutetre a noidet!aki azt írta kövér vagyok nem jött be 171cm és 54 kg!de válaszolok azt észrevettétek hogy a mellmutetre rizikóira itt egy válaszoló sem reagált?mintha ez egy új rúzs lenne!komolyan mondom! Baszarok a válaszadók butasagan!
55/79 A kérdező kommentje:
UTOLJARA aki ekkora rizikonak és fájdalommal teszi ki a másik embert az nem szereti!!Nem értitek hogy ebben nem a kritika a baj????
2019. febr. 8. 08:22
Eléggé az. Ha a hajamra, ruhámra tesz megjegyzést, oké, mert azon lehet anélkül változtatni, hogy komoly egészségügyi kockázatai legyenek. Ha meg nem tetszik neki a mellem így, inkább hagyjon el, és keressen más nőt. Ráadásul úgy, hogy még fizetni sem akarja... proli senki.
2019. febr. 8. 10:44
Szerintem viccnek szânta.Irónia,èrted? Amúgy ha 54 kg vagy akkor max 75C-t hordhatsz.
2019. febr. 8. 13:27
59/79 A kérdező kommentje:
Utolsó.nem szanta ironianak!ezt te direkt csinálod?szerinted azt nem venném észre a saját paromon hogy komolyan mond e valamit vagy nem??
53-as okoska, mégis hol mond ellent magának a kérdező? Az, hogy te nem tudsz szöveget értelmezni, nem az ő hibája. Egyébként igazad van kérdező, de neked kellett ilyen szellemi színvonalú pasi. Vagy tedd ki, vagy ne rinyálj miatta.
2019. febr. 8. 14:18
Kapcsolódó kérdések: