Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt barátnőm eltitkolta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátnőm eltitkolta, hogy terhes tőlem több mint egy hónapja. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Azóta én megismerkedrem massál. Addig nem is mondta, hogy az. De nem értem, hogy ha tudja mi a helyzet akkor minek nem mondta hamarabb. Egy férfinak nincs annyi joga, hogy mindezt tudja? Én ha időbe megtudom viszem abortuszra vagy valami más megoldást találunk. Elvenni nem fogom, ha az enyém a gyerek.

#Fkfkg
2018. dec. 27. 11:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
62%

Még egyszer, sokadjára köszönöm a tanácsot!

Ha egyértelmű, hogy csak EGYSZER, október 28-án voltak együtt, akkor a 12 hét ma sehogy nem jön ki, de a 10 sem.

A terhesség létrejöttet tehát 100%, hogy okt 28 vagy utána. Feltéve, hogy nem kettyintett félre a hölgy és a srác is igazat mond.

Az 8-9 hét.

És itt a vége. Alapesetben igazad van. Ez nem alapeset.

a 42 éves úriember

2018. dec. 27. 15:19
 52/61 anonim ***** válasza:
90%

49-es. Sok igazság van abban, amit mondasz, és a kérdésfeltevő is agyon hallgat. Valahol a sztori nem kerek, és nem a 8 vs. 12 hétnél.

Ffi, 42

2018. dec. 27. 15:20
 53/61 anonim ***** válasza:
90%

A kérdező most értesült róla, nem is akart gyereket, kapcsolata is van már, nyilván para neki. Ha együtt lennének és egymás mellett vannak, akkor gondolom részletesebben tudna írni, de így, hogy csak benyögik neki szakítás után, hogy amúgy terhes vagyok, megtartom... háát... remélem a csaj is kiír egy kérdést, abból már lehetne dolgozni.

32/f

2018. dec. 27. 15:26
 54/61 anonim ***** válasza:
87%

Ja! Majd egy update-et dobjál majd, ha biztosat tudsz kérdező, én kíváncsi lennék mi lett a vége az egésznek.

32/f

2018. dec. 27. 15:29
 55/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a sok hozzászólást. Október 28-án voltam vele utóljára, ezt követően ment tönkre a kapcsolatunk. Akkor megkértem vegyen be tabletát mert most a far..m vezetett nem az eszem. Ő erre azt mondta rendben és láttam is nála a tabletát. Amikor pedig november 1-n elutaztunk akkor "ömlött" a hüvelyéből a vér. De utána egyszersem voltam vele együtt! És ha terhes is akkor jogom lett volna tudni, mert nem magát termékenyítette meg.
2018. dec. 27. 15:36
 56/61 anonim ***** válasza:
92%
Ha október 28-án esett teherbe, akkor 8 hét és 4 napos, de a nőgyógyász nem a fogantatás napjától számol (akkor sem, ha tudod a pontos napját, de ezt már írták), hanem az utolsó menstruáció utolsó napjától, így kb 10 hét és 4 napos terhes a mai napon, ha átlagos a ciklusa.Ha a menyecske nem tudja, akkor uh alapján nézik meg, de a két hetet itt is bele fogják számolni. Ezért lesz 40 hetes a valójában 38 hetes terhesség. Szóval, ha tényleg terhes, akkor hamar el kellene dönteni, hogy mit akartok. A lány meg hazudik valamiben, mert ez a történet nem igazán kerek.
2018. dec. 27. 17:41
 57/61 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de egy esemény utáni tabletta nem egy vita c cukorka, hogy ha a pasit a farka vezeti, akkor max beveszel egyet.
2018. dec. 27. 18:08
 58/61 anonim ***** válasza:
100%

"Október 28 voltunk este voltunk együtt. Masnap reggel pedig bevette a tabit."

Mit vett be egész pontosan? Aszpirint? Utolsó információim alapján csak receptre kapható, nem szokás belőle a táskában készleteket felhalmozni.

2018. dec. 27. 18:16
 59/61 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Mire jutottatok azóta?

Végigolvastam az egészet. Én egyszer vettem be esemény utánit,a 2 szemeset. Belőlem nem ömlött a vér pár napra rá,akkor jött meg,amikor egyébként is meg kellett volna. De terhes sem maradtam.Azon gondolkodtam,hogy mi van ha előtte valamikor csúszott be az a baba,márha becsúszott,mert akkor az esemény utáni nem sokat ér,viszont ha olyan erősen vérzett a lány,nem sok esélye van,hogy terhes maradt. Persze egy nagyon minimális lehetett,de akkor tuti nem az okt.28.-i együttléttől. Az egy akkora löket hormon,ami a sima fogamzásgátló 10-12 szemét váltja ki. Vagyis be sem tudott volna ágyazódni az 1 nappal előtte esetlegesen megfogant petesejt.(ami ugye még osztódik,vándorol és 5-7 nap után ágyazódna be)

2019. márc. 20. 07:35
 60/61 anonim ***** válasza:
100%

"Én ha időbe megtudom viszem abortuszra vagy "

Te sehova nem viszed, ha ő nem akar menni.

2019. márc. 20. 09:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!