Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt barátnőm eltitkolta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátnőm eltitkolta, hogy terhes tőlem több mint egy hónapja. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Azóta én megismerkedrem massál. Addig nem is mondta, hogy az. De nem értem, hogy ha tudja mi a helyzet akkor minek nem mondta hamarabb. Egy férfinak nincs annyi joga, hogy mindezt tudja? Én ha időbe megtudom viszem abortuszra vagy valami más megoldást találunk. Elvenni nem fogom, ha az enyém a gyerek.

#Fkfkg
2018. dec. 27. 11:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
34%

Na még egyszer a sok okosnak. Nem titkolt el semmit az ex! A terhesség max. 8 hetes (inkább 7), így elvetethető.A lány is LEHETETT abban a hiszemben, hogy elhárították a terhességet.

A jelek szerint nem.

Két ijedt, zavarodott kamasz.

100%-os gyógyszer pedig NINCS!

Sajnállak Titeket, nektek kell eldönteni, hogy jöttök ebből ki. Ha ex is, ez közös felelősség.

F, 42, a tanár.

2018. dec. 27. 13:11
 32/61 anonim ***** válasza:
24%
#31 A terhességet nem az aktustól kell számítani, hanem az azt megelőző menstruáció első napjától. Tehát ez a terhesség inkább 10-12 hetes.
2018. dec. 27. 13:13
 33/61 anonim ***** válasza:
71%

12 hetes nem lehet, 10 talán. De ha csak egyszer, okt. 28-án voltak együtt, a 8. hét a legvalószínűbb.

Rendszeres együttlétnél (2-3 naponta) igazad lenne. Itt viszont ez jól számolható.

2018. dec. 27. 13:16
 34/61 anonim ***** válasza:
16%

És köszi a lepontozást. Néhány hülye presztízskérdést csinál abból, kinek van igaza.

Pedig itt most két (3) emberi sorsról. Nem pedig egy "milyen vibrit vegyek" - szintű kérdésről.

2018. dec. 27. 13:19
 35/61 anonim ***** válasza:
15%

Éppenséggel kérhetnél egy apaságit. Azért az a 72 órás tabletta eléggé erős hormonágyú, egyszer én is használtam biztos ami biztos alapon, nem lett baba. Ti meg szakítottatok.

A 42 éves úriembernek üzenem, hogy szerintem mind felfogtuk, de lehet ebben az esetben más is a dologban. Nőként én utálom a játszmázást, de van, aki aljas módon mégis él vele. Szüleim egyik szomszédjának az idősebb lánya fiatalon összevissza kavart pasikkal, aztán mikor teherbe esett, ki tudja, melyiktől, mert már kellett egy baba, hoppon maradt, nevelhette évekig egyedül.

Szóval jó volna itt is tisztázni a dolgot, mert mondani bármit lehet, de egy gyerek egy életre szól, és nem kéne neki szívnia azért, mert a szülei hülyék.

2018. dec. 27. 13:20
 36/61 anonim ***** válasza:
17%

Köszönöm az üzenetet, de kérlek, a magad nevében beszélj. Nőként sem kell a királyi többes. Rémtörténetek mindenre vannak, itt a megoldás a kérdés.

Az utolsó soroddal egyetértek. Még ha fáj is a szívem, mint írtam.

Ffi, 42

2018. dec. 27. 13:22
 37/61 anonim ***** válasza:
6%

Nincs királyi többes, csak látom, hogy itt csak te kezdtél vitatkozni, de senki nem volt partner benne. Segítsük a kérdezőt egy olyan megoldáshoz, amivel az esetleges gyerek sem jár annyira rosszul, mint járhatna egyébként, oké?

Szóval én azt mondom, hogy kérni kéne egy apaságit, ha én lennék ilyen helyzetben, és biztos lennék abban, hogy az az apa, akit mondok, hogy ő, akkor nem tiltakoznék ellene, mert nem állna érdekemben, ha elzárkózik, lehet, hogy nem is terhes, csak mondja, vagy lehet, hogy mást is bevont a buliba. Jó, ne írjunk szappanoperát, de az ördög nem alszik. Szóval először is legyen biztos, hogy tényleg létezik az a baba és tényleg tőled van-e. Utána lehet tovább görgetni a történetet. Van, hogy nem jön össze a legtutibb védekezés mellett sem a teljes biztonság, akkor szar ügy, benne vagytok abban a minimális %-ban, akik így jártak. A gyerek viszont semmiről nem tehet, és nem szabad, hogy eszköz legyen belőle, illetve hogy ebből kára származzon. Ezt mindkettőtöknek meg kell értenie. Épp elég elcseszett élet van egymásra acsarkodó szülők miatt, nem kell még több.

2018. dec. 27. 13:37
 38/61 anonim ***** válasza:
80%

Drága előző.

A legkomolyabban írom, ennyire beszűkült és zöldségeket író nem lehetsz ilyen helyesírással!

1. Hová kérjen apaságit egy 8-12 hetes embrión? Mert csak a 12 hét után magzat.....ahhoz meg kell születnie.

2. Tudjuk a terhesség tényét és hogy max. 10 hetes.

Egy megoldás maradt, ez nyilvánvaló. Ha a lány mégis megtartja, arra itt nekünk semmilyen ráhatásunk nincs.

ffi, 42

2018. dec. 27. 13:43
 39/61 anonim ***** válasza:
18%
2018. dec. 27. 13:46
 40/61 anonim ***** válasza:
48%

Itt van egy másik:

[link]

2018. dec. 27. 13:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!