Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm eltitkolta, hogy terhes tőlem több mint egy hónapja. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Azóta én megismerkedrem massál. Addig nem is mondta, hogy az. De nem értem, hogy ha tudja mi a helyzet akkor minek nem mondta hamarabb. Egy férfinak nincs annyi joga, hogy mindezt tudja? Én ha időbe megtudom viszem abortuszra vagy valami más megoldást találunk. Elvenni nem fogom, ha az enyém a gyerek.#Fkfkg
2018. dec. 27. 11:40
21/61 anonim válasza:
Mikor történt ez pontosan, kedves kérdező?
17-es: Ha a lány bevette a tablettát, ő is lehetett abban a hiszemben, hogy nem terhes. Ilyen tabletta mindent felborít. Igazad van abban, hogy vannak esetek, mikor a nő eszközként használja ezt. De itt esemény utáni tabletta volt, tehát az érvelésed itt alapvetően hibás. Ffi, 42
22/61 anonim válasza:
Elnézés, a 17 én voltam, 19-es hölgy.
23/61 anonim válasza:
#20 A tabletta nem okoz vérzést. A menstruációs ciklust felboríthatja, de erős vérzést nem okoz, mellékhatása csak a hányás, rosszulét lehet. Szerintem nem vette be azt a tablettát, csak kamuzott, mert kizárt dolog, hogy úgy teherbe esett volna.
24/61 A kérdező kommentje:
Október 28 voltunk este voltunk együtt. Masnap reggel pedig bevette a tabit.
2018. dec. 27. 13:00
25/61 anonim válasza:
Amúgy meg arról is simán hazudhatott, hogy vérzik. Pont azért, hogy azt hidd, nem terhes. Esemény utáni tabi, majd erős vérzés mellett nem lehet terhes, hidd el, már csak azért sem, mert tehersség elején vagy során jelentkező erős vérzés vetélést jelent.
26/61 A kérdező kommentje:
Na nem tudom. De tényleg nagyon erősen vérzett, még én is meglepődtem.
2018. dec. 27. 13:01
27/61 anonim válasza:
23-as! Tabletta okozHAT vérzést! Valami nekem sem kerek a történetben, de nem itt, a vérzésnél.
Sajnos, és megintcsak sajnos, ez a terhesség kb 8 hetes, tehát megszakítható.......nekem ismeretlenül is fáj a szívem, de lehet jobb így mindenkinek....:-(
28/61 anonim válasza:
Ha igaz,akkor kérjél apasági tesztet.Ki tudja mire képes még,ha így eltitkolta.
29/61 anonim válasza:
H ha a Tiéd a gyerek akkor így jártál! A fizetés alol nincs kibuvo! Köteles vagy! Látogatni meg hogod van, bár ahogy elnezem szarni se fogsz szerencsétlen gyerekre!
30/61 A kérdező kommentje:
Ha az enyém, persze hogy fizetek gyerektartást ez nem kérdés. Csak megdöbbentett, hogy nem volt jogom hamarabb megtudni.
2018. dec. 27. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!