Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm azzal zsarol, hogy tőlem terhes. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megtudta, hogy mással vagyok azután, hogy szakítotunk egy hónapja. 2x lejött "cirkuszt" rendezni szüleimmel + felhívta az új párom családját is. Itt elmondta (hazudott) hogy a menyasszonyom és tőlem terhes. Mikor a szüleimmel lementünk nála akkor az anyja arconvágott és közölte soha ne keressem a lányát.2018. dec. 24. 22:26
2/24 A kérdező kommentje:
hát hogy én csináltam fel!
2018. dec. 24. 22:28
3/24 anonim válasza:
Az nem zsarolás.
A zsarolás az, hogy ha nem csinálsz meg valamit, akkor megöl vagy ilyesmi.
4/24 anonim válasza:
Az nem zsarolás. Ha szexeltetek, akkor benne van a pakliban, hogy tőled terhes.
5/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk az anyja azt mondta megölet
2018. dec. 24. 22:32
6/24 A kérdező kommentje:
De vot tőle kérdezve: tündérke terhes vagy? Ő mondta Isten ments. Ezelőtt egy hete
2018. dec. 24. 22:33
7/24 anonim válasza:
Akkor nyugodt lehetsz. Persze apasági vizsgálatra majd lehet, hogy menned kell.
8/24 anonim válasza:
Hát mikor voltatok együtt utoljára?
Az fenyegetés az anyától.:)
Feljelenteném, ha ez komolynak számít, és nem afféle szokásos szófordulat a köreikben.
9/24 A kérdező kommentje:
Több mint egy hónapja voltunk együtt. És volt havija is.
2018. dec. 24. 22:37
10/24 anonim válasza:
9: Akkor nagyon pici az esélye, hogy a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!