Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm eltitkolta, hogy terhes tőlem több mint egy hónapja. Mit csináljak?
Kisfiam! Van, aki éveket vár egy babára (én 12-t, pedig én vagyok a problémamentes fél), te meg úgy beszélsz arról az apró életről, mintha egy Tesco-termék lenne.
Ha megmártottad a bohócot és nem védekeztetek, így jártál. Amikor b...ni kellett, akkor sem kértél tanácsot.
Ne kérj most sem. Nőjj fel (biztos, hogy nem fog menni, buta és öntelt vagy hozzá), de legalább vállad, hogy ez így alakult.
Ki...szottul szégyelld magad, hogy itt virnyákolsz, ahelyett hogy ma kitalálnád, mit tehetsz azért a babáért.
42, FÉRFI (Na, ez nem leszel soha, nyikhaj!)
A mai pasik épp ilyenek. B*sznak összevissza gumi nélkül, de ha becsusszan a baba, akkor “megyünk abortuszra”. Olyan gyermeki könnyedséggel mondják, mintha ez csak egy egyszerű kis vizsgálat lenne, lehetséges szövődmények nélkül. Önző, felelőtlen f.aszok.
Amúgy ebben a kérdésben mindkét fél hibás. A kérdező azért, mert ha védekezés nélkül szexel, akkor gyerekkel is számoljon, a lány pedig egy számító kis sunyi, aki direkt nem szólt, pedig joga van mindkét félnek tudni. Most már választása sincs a pasinak, mint gyerektartást fizetni, és tényleg hülyeség lenne csak azért megint összejönni, mert van gyerek. Ettől még ők párként nem fogják szeretni egymást.
Szerintem jó ötlet lenne az abortusz! ha ilyen buta az apa, akkor a gyerek nagy eséllyel olyan "eszes" lesz mint az apja, aminek nem kéne megtörténnie.
Nem tudom, én megkérdeznék egy ügyvédet, hogy mia a teendő ilyenkor, ha lenne lehetőség íratnák egy szerződést, mivel nem akarja elvetetni ezért nevelje is fel egyedül, gyerektartást sem vagy ezért hajlandó fizetni. lehet, hogy erre nincs lehetőség, nem vagyok tisztába az ilyen törvényekkel, nem szexelnék védekezés nélkül.
ui. mielőtt bárki leszólna én nem szeretnék gyerket, túl rossz világban élek, hogy kínozzak egy életet az itt léttel.
Köszönöm, 12-es. 13-as! NEM titkolt el semmit az ex, egy nő is csak a hatodik hét körül lehet biztos benne, de még a dokik is!!!!!!!Néhány hiperszenzitív teszt ugyan kimutatja, de azt csak indokolt esetben végzik.
Komolyan, lassan a baba lesz a hibás, hogy nem küldött táviratot a beágyazódás napján.....
Ha nem csal a szövegérésem (mellesleg tanár vagyok), egy 5-6 hetes terhességről beszélünk!
Ha meg nem tudja megfogalmazni a kérdező, hogy ez valójában hány hónapos terhesség, akkor azért van baj.
Még röhögnék is, ha nem emberi sorsokról lenne szó....:-( Ffi, 42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!