Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm eltitkolta, hogy terhes tőlem több mint egy hónapja. Mit csináljak?
És erre adjanak pénzt, mikor egyikük sem akarta ezt a terhességet?
Amúgy tudod, mennyi ez?
Remek ötlet az alapproblémát figyelembe véve.
Sajnos ez is lehet....és az is, hogy ez a baba nem akar világra jönni, és spontán abortusz lép fel.
Sokminden lehetséges.
Ha te nem akarsz gyereket, akkor miért nem húzol gumit?
Persze egyszerûbb, hogy a nô kapkodja be a tabit, úgy neked kényelmesebb...
Na még egyszer a 43-asnak.
Itt biztos az időpont. A fogantatásé.
A terhességek 85 %-a nem a kiírta napon születik, hanem a 40. hét előtt.
Ha ez a baba 12 hetes, akkor kb a menstruáció alatt kellett dugniuk, de legyen.
Ahhoz, hogy ezt kijelenthessük, a lánytól kellene információ. Addig a srác elmondása alapján a 12 hét nagyon-nagyon valószínűtlen.
#6os szerencsétlen és a nevető hetedik. Az "azt gondolja, hogy..."-ban a gondolni ige azért van E/3-ban, nem E/1-ben, mivel nem én gondolom, hanem a kérdező exe (esetlegesen). Csak ötleteltem. Az is lehet, hogy hazudott, ki tudja.
32/f
Na végig sikerült olvasnom az egészet. A 72 órás mellett akkor lehet csak terhes, ha kihányta vagy be se vette. Ha bevett, nem hányta ki(ezért adnak többet) , akkor és vérzett is, akkor esélytelen, hogy terhes... pontosabban esélytelen, hogy tőled, ezesetben apasági kell csináltatni a gyerek születése után. Viszont mivel a 72 órás nem véletlen nem alkalmazható évente 3-4-nél többször, azt sem tartom valószínűnek, hogy ennyivel rá megfogant volna, így szerintem az a legvalószínűbb, hogy hazudik. Vagy azért, hogy visszamenj vagy azért, hogy keresztbe tegyen a kapcsolatodnak.
32/f
#49 Én is ezt magyaráztam, de a sok okos lepontozgatott :) Pedig teljesen kizárt dolog, hogy egy ilyen erős tabletta bevétele után, amit ráadásul erős vérzés is követett!, terhes legyen. Ergo hazudik. Vagy nem vette be a tablettát, vagy kihányta, vagy nemis terhes, vagy nem tőled. Ha arra képes volt, hogy eltitkolja, akkor a hazudozást is kinézem belőle.
A 42 éves úriember pedig utánaolvashatna, hogy hogy számolják a heteket egy terhességnél, mert akarmennyire is erősködik, nem a fogantatás pillanatától kell számolni(attól nemis lehetne, mert senki sem tudja, pontosan mikor fogan meg a baba).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!