Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt barátnőm eltitkolta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátnőm eltitkolta, hogy terhes tőlem több mint egy hónapja. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Azóta én megismerkedrem massál. Addig nem is mondta, hogy az. De nem értem, hogy ha tudja mi a helyzet akkor minek nem mondta hamarabb. Egy férfinak nincs annyi joga, hogy mindezt tudja? Én ha időbe megtudom viszem abortuszra vagy valami más megoldást találunk. Elvenni nem fogom, ha az enyém a gyerek.

#Fkfkg
2018. dec. 27. 11:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
9%

És erre adjanak pénzt, mikor egyikük sem akarta ezt a terhességet?

Amúgy tudod, mennyi ez?

Remek ötlet az alapproblémát figyelembe véve.

2018. dec. 27. 13:52
 42/61 anonim ***** válasza:
9%
Mi van, ha a lány csak mondja, hogy terhes, de nem is az? :-)
2018. dec. 27. 13:53
 43/61 anonim ***** válasza:
92%
55%-os! A terhességet nem az együttléttôl számoják, hanem az utolsó menzesztôl, épp ezért lehet 10-12 hetes.
2018. dec. 27. 13:54
 44/61 anonim ***** válasza:
18%

Sajnos ez is lehet....és az is, hogy ez a baba nem akar világra jönni, és spontán abortusz lép fel.

Sokminden lehetséges.

2018. dec. 27. 13:54
 45/61 anonim ***** válasza:
10%
Lehet, nem mondta el, mert meg akarta tartani, de tudta, hogy ha megtudod, kivered belőle.
2018. dec. 27. 13:56
 46/61 anonim ***** válasza:
77%

Ha te nem akarsz gyereket, akkor miért nem húzol gumit?

Persze egyszerûbb, hogy a nô kapkodja be a tabit, úgy neked kényelmesebb...

2018. dec. 27. 13:57
 47/61 anonim ***** válasza:
68%

Na még egyszer a 43-asnak.

Itt biztos az időpont. A fogantatásé.

A terhességek 85 %-a nem a kiírta napon születik, hanem a 40. hét előtt.

Ha ez a baba 12 hetes, akkor kb a menstruáció alatt kellett dugniuk, de legyen.

Ahhoz, hogy ezt kijelenthessük, a lánytól kellene információ. Addig a srác elmondása alapján a 12 hét nagyon-nagyon valószínűtlen.

2018. dec. 27. 13:58
 48/61 anonim ***** válasza:
14%

#6os szerencsétlen és a nevető hetedik. Az "azt gondolja, hogy..."-ban a gondolni ige azért van E/3-ban, nem E/1-ben, mivel nem én gondolom, hanem a kérdező exe (esetlegesen). Csak ötleteltem. Az is lehet, hogy hazudott, ki tudja.

32/f

2018. dec. 27. 14:21
 49/61 anonim ***** válasza:
83%

Na végig sikerült olvasnom az egészet. A 72 órás mellett akkor lehet csak terhes, ha kihányta vagy be se vette. Ha bevett, nem hányta ki(ezért adnak többet) , akkor és vérzett is, akkor esélytelen, hogy terhes... pontosabban esélytelen, hogy tőled, ezesetben apasági kell csináltatni a gyerek születése után. Viszont mivel a 72 órás nem véletlen nem alkalmazható évente 3-4-nél többször, azt sem tartom valószínűnek, hogy ennyivel rá megfogant volna, így szerintem az a legvalószínűbb, hogy hazudik. Vagy azért, hogy visszamenj vagy azért, hogy keresztbe tegyen a kapcsolatodnak.

32/f

2018. dec. 27. 14:41
 50/61 anonim ***** válasza:
87%

#49 Én is ezt magyaráztam, de a sok okos lepontozgatott :) Pedig teljesen kizárt dolog, hogy egy ilyen erős tabletta bevétele után, amit ráadásul erős vérzés is követett!, terhes legyen. Ergo hazudik. Vagy nem vette be a tablettát, vagy kihányta, vagy nemis terhes, vagy nem tőled. Ha arra képes volt, hogy eltitkolja, akkor a hazudozást is kinézem belőle.

A 42 éves úriember pedig utánaolvashatna, hogy hogy számolják a heteket egy terhességnél, mert akarmennyire is erősködik, nem a fogantatás pillanatától kell számolni(attól nemis lehetne, mert senki sem tudja, pontosan mikor fogan meg a baba).

2018. dec. 27. 15:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!