Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért háborodik fel rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodik fel rengeteg ember, ha valaki azt szeretné, ha a párja érettséginél többel rendelkezzen, miközben ez nem csak diplomát jelenthet?

Figyelt kérdés
Egy csomó felsőfokú szakképzés, OKJ-képzés meg mindenféle képzés van, ami több egy érettséginél, de nem diploma.
2018. nov. 24. 22:05
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
49%
Ezek a megnyilvánulások csak még biztosabbá tesznek, hogy nem akarok soha diploma nélküli párt.
2018. nov. 26. 20:07
 52/54 anonim ***** válasza:
0%

#48 én speciel jártam, 2 hónapig, aztán "na elmentek ti a 3,14csába ezzel a fossal", és elmentem dolgozni a szakterületen (informatika).

Egy katasztrófa volt a mérnök informatika a BMF-en, (ma óbudai egyetem), a tantervet nem tudtam elhinni előtte, de tényleg azt követték. A gondolkodást tényleg formálták, kaptuk a propagandát, hogy nekünk milyen jó, és mi milyen különlegesek vagyunk, hogy itt tanulhatunk, és csak röhögtem a felsőbbrendűséget tukmáló szövegeken.

Nevetséges szakmai haladás volt, ész nélküli magolást igénylő, egyébként tökélesen haszontalan tantárgyakkal. És ez egy jobb nevű intézmény volt, a többség ennél is rosszabb, alacsonyabb színvonalú. Előtte az okj-n, 1 hét alatt tovább jutottunk programozásban, mint a mérnök infón 2 hónap alatt.

Az ott tanult/tanulandó anyagnak máig nem vettem semmi hasznát, semmilyen fejlesztésben, pedig volt pár.

Az őszinte egyetemet végzettek közül sok megerősíti az ilyesmit, más szakokon is. Az szinte általános, hogy a felsőoktatásban tanultaknak senki sem tudja hasznát venni, csak és kizárólag a diploma feliratú papírt előnyökért.

2018. dec. 1. 01:35
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

"Előtte az okj-n, 1 hét alatt tovább jutottunk programozásban, mint a mérnök infón 2 hónap alatt."

Igen, ebben van valami.

Éppen ezért nem is lettem a legjobb programozó, mert az OKJ-t végzett szakbarbárok jobbak nálam.

Nincs ezzel semmi gond, mert tanultam managementet, közgazdaságtant, project vezetést, és még egy pár dolgot, így most egy tucat ilyen OKJ-s programozót utasítgathatok, és mindegyik nyafog, hogy többet keresek, kevesebbet dolgozok, mint ők, akik még jobb programozók is nálam.

Haja, azt hiszem megérte mégis tanulni, erre leggyakrabban akkor gondolok, mikor ők éjszaka szívnak egy élesítés utáni incidenssel, én meg dobok egy SMS-t, hogy majd tájékoztassanak, és a másik oldalamra fordulok aludni.

2018. dec. 1. 14:30
 54/54 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdéseknél mindig előjönnek a "nem készít fel az élet nagy nehézségeire" Milyen nehézségekről beszélünk? Egy csekket feladni tán csak fel fog tudni az ember, az nem rakétatudomány ám! Mire gondolnak ezekkel a kijelentésekkel? Tényleg kíváncsi vagyok.
2018. dec. 12. 22:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!