Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért háborodik fel rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodik fel rengeteg ember, ha valaki azt szeretné, ha a párja érettséginél többel rendelkezzen, miközben ez nem csak diplomát jelenthet?

Figyelt kérdés
Egy csomó felsőfokú szakképzés, OKJ-képzés meg mindenféle képzés van, ami több egy érettséginél, de nem diploma.
2018. nov. 24. 22:05
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
Kérlek, értsétek már meg: az, hogy a kérdésem ezt az egy dolgot emelte ki, nem jelenti azt, hogy más igény nincs mellette.
2018. nov. 24. 22:23
 12/54 anonim ***** válasza:
14%

"Nem az, hogy nem állok vele szóba, de kapcsolatig nem fogok vele eljutni."

És miért is? Csak azért, mert nincs egy k..rva papírja? De szánalmas vagy. A papírral kitörölheted a s..gged itt Mo-n. Kint kb 3-szorosát keresik az emberek végzettségi papír nélkül. És te itt vered a nyálad a papírra?

Nem a papír határozza meg az emberi értékeket, kisfiú.Nem baj, majd 10 év múlva megérted!

2018. nov. 24. 22:24
 13/54 A kérdező kommentje:
#10 Értelemszerűen neked mások az igényeid. :) De nem is erről szólt a kérdés.
2018. nov. 24. 22:24
 14/54 A kérdező kommentje:
#12 Tényleg ennyire nehéz megérteni, hogy az, hogy valaki egy végzettséget elvár, nem egyenlő azzal, hogy más, belsőre vonatkozó elvárásai nincsenek? Sőt, még azt sem, hogy ez a pénz miatt fontos. Sajnos nem tudom jobban a szádba rágni.
2018. nov. 24. 22:27
 15/54 anonim ***** válasza:
17%

10 es vagyok. Kérlek magyarázd már meg mik az igényeid.

Az,hogy a facebookon kintvan ,hogy itt és itt végzett egyetemen?Az,hogy budai villában lakik és mérnök vagy orvos az egész család? Hát ezzel öcsém semmire nem fogsz menni.Vagy ha találsz egy olyan embert aki elvégzett mindenféle iskolát és örülsz a szádnak majd jól pofára esel ebben biztos leszek :))))

2018. nov. 24. 22:27
 16/54 anonim ***** válasza:
71%
Az haborodik fel, akinek nincs. Ok meg ugyis kiesnek, tehat teljesen lenyegtelen.
2018. nov. 24. 22:31
 17/54 anonim ***** válasza:
0%
#4: a logika nem az erosseged 😁
2018. nov. 24. 22:33
 18/54 anonim ***** válasza:
27%

A válasz elég egyszerű. Előttem már le is írták, de szerintem nem érted. Mit számít egy darab papír? Nem befolyásolja az ember személyiségét. Nem mennél vele kapcsolatba, mert csak érettségije van? Ha Neked ennyit számít az a darab papír, akkor az a Te dolgod, de ne várd el, hogy ezt bárki is pozitív dolognak fogja elkönyvelni. Nekem van érettségim, meg OKJ-s szakképzésem is, de ha ezt nekem ismerkedés alatt előadnád, nos ott is hagynálak.

Ne érts félre. Nem vagyok felháborodva, de csak az gondolkodik így, aki még nem szenvedett eleget.

2018. nov. 24. 22:36
 19/54 anonim ***** válasza:
61%
Kedves Kérdező! Azért háborodik fel, mert ő nem rendelkezik ilyesmivel, az emiatt érzett frusztrációját, kisebbrendűségi érzését így tudja csillapítani. A "nekem/páromnak/haveromnak/apámnak sincs semmilyen végzettsége,mégis többet keres, mint egy diplomás", "nem a papír számít/az csak egy papír/sok diplomás buta, bunkó" típusú "érveléseknek"ez az alapja. Sohanem fogom megérteni, miért frusztrál ez bárkit, de tény, hogy frusztrál. Nem a magasabb végzettségű fél rugózik a "papíron" soha, mindig a kevésbé képzettnek van ezzel problémája. A sok éves tapasztalaton alapuló tanácso: Hagyd ezt a témát és ne állj le érvelni ezzel kapcsolatban hőbörgőkkel. Érvekkel nem lehet meggyőzni az ilyen embereket. Ha lehetne, nem állna fenn a probléma. Hidd el. Ahogy egy kedves ismerősöm mondta: "más szociokulturális közeg". Ez mindent megmagyaráz. Vagy ahogy a nagymamám mondaná: "neked legyen több eszed". Csak ez a magyarázat, komolyan.
2018. nov. 24. 22:40
 20/54 anonim ***** válasza:
55%

Fú, ha tudnád engem hányszor küldtek el az anyámba itt, amiért leírtam, hogy csak olyan pasival jönnék össze akinek piacképes szakmája vagy használható diplomája van. Már érzem előre a lepontozást :D Komolyan úgy csinálnak, mintha ennyi alapján ítélném meg az embert, plusz nem egy történetet leírtak hogy "ő csak szakmunkás, de mégis mennyivel tanultabb/műveltebb, mint a diplomás akit XY témában neki kellett kijavítania, pedig hát annak az embernek poooont abban a témában van diplomája". Tegyük hozzá, hogy a többség le is szokta írni, hogy nincs diplomája se magasabb végzettsége, úgyhogy nekem az egyik tippem hogy lenézve érzik magukat és azért támadnak. A másik ami nem tetszik nekik, hogy akkor biztos a pénzre megyek, ami ha úgy vesszük részben igaz. Szerencsére viszonylag jól keresek és olyan párt szeretnék aki kb megengedheti ugyanazokat a dolgokat, mint én. Olvastam itt már, hogy bezzeg ők 8 általánossal ingatlanmogulok lettek meg hasonlók, de eddigi tapasztalataim alapján akinek max érettségije van nem keresi magát halálra. ugyanúgy számít amit az első leírt, hogy legyen hűséges empatikus stb stb, de nálam plusz elvárás, hogy legyen magasabb végzettsége. Mielőtt megint megkapom, nem hagynám el a párom, mert éppen elveszíti a munkáját, mert egy normális végzettséggel úgyis talál valami újat.

Amit viszont hatalmas hülyeségnek tartok, hogy "semmit nem mond az emberről, ha van végzettsége". Ha képes volt valamilyen képzést elvégezni legalább egy minimális kitartás biztos van benne és igyekezet, hogy valamire vigye az életbe és ne csak a Tesco raktárában pakolássza a dobozokat nyugdíjig. Eddig még úgyse fordult elő velem, hogy ismerkedtem egy pasival és kiderült volna, hogy amúgy pénztáros/operátor/árufeltöltő stb, szóval még csak az sincs hogy akkor a papírhiány miatt nem jönnék össze vele. Egyszerűen elengedem a fülem mellett az egészet, ha emiatt elítélnek, azért had döntsem el mi alapján választok párt, kétlem hogy az itteni emberek életét bármiben is befolyásolná.

2018. nov. 24. 22:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!