Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodik fel rengeteg ember, ha valaki azt szeretné, ha a párja érettséginél többel rendelkezzen, miközben ez nem csak diplomát jelenthet?
Máskor, légyszi, figyelmesebben olvasd el, amit a másik írt. Leírtam, van diplomám, azt nem írtam, hogy miből. Fölösleges is ide leírnom, mert azt is büfészaknak fogják itt titulálni, és nem kommunikációs szakból van diplomám.
"Amúgy, ha valaki megalkuszik egy tanulatlan suttyó mellett.."
Szüleid mesterfokú diplomát szereztek, hogy ekkora nagy a szád, kisöreg?
Szóval, akkor ha valaki letette az érettségit, pluszban van egy szakmája, az egy tanulatlan suttyó. Gratulálok, te értelmi f..gyatékos!
Lehet, hogy te pénzen vetted az érettségidet, de más megtanult azért.
"A dohányzás? Jó ég."
Gondolom, akkor te dohányzol, és arra szórod el a pénzed. A te egészséged, esetleg, majd ha 50 évesen meghalsz egészségtelen életmódot miatt, akkor már kár sírni. Tudom, valamiben meg kell halni.
Akkor mi a jó a dohányzásban? Na? Erre adj értelmes választ. Jó úgy füstölni, mint egy kémény, és úgy bűzölögni, mint egy disznó? És jó, vagyonokat kiadni a semmire?
#43 magolás egy diplomához minden, csak nem értékelherő szellemi teljesítmény. Az értékelhető, ha csinálsz egy jó zenét, vagy filmet, vagy felfedezel valami új, hasznos dolgot, stb.
Sok tanulatlan suttyó van diplomával a kezében, ők gyakran a mekiben kötnek ki :)
Szerencsére a tudás már mindenhol elérhető, régen volt az, hogy csak az egyetemeken. Manapság az egyetemeken inkább a fölösleges, töltelék "tudás" érhető el, ami az égvilágon semmire sem használhstó.
Tudom, ez fáj, és kell az önigazolás, hogy ti nem értelmetlenül s3ggeltetek éveket, úgyhogy lenullázhattok :)
az élet nagy igazságai ismét előkerültek
az egyetem csak a hülyéknek van => valami miatt, mégsem sikerült eljutni az egyetemre
az egyetemet végzettek még annál is hülyébbek => valami miatt mégis felháborító, hogy nem akarnak egyetem nélkülit párnak
Komolyan, ebben ti mit élveztek?
Pont ezért nem áll le veletek egyetemista csaj, mert nem bírja a folyamatos kompenzálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!