Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért háborodik fel rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodik fel rengeteg ember, ha valaki azt szeretné, ha a párja érettséginél többel rendelkezzen, miközben ez nem csak diplomát jelenthet?

Figyelt kérdés
Egy csomó felsőfokú szakképzés, OKJ-képzés meg mindenféle képzés van, ami több egy érettséginél, de nem diploma.
2018. nov. 24. 22:05
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
19%
Na, ez van amikor az agyhalottak egymásnak esnek, mert ők zegytemisták, aztán más sokszor többet keres mint ők, mert kitörölhetik vele... annyit ér az a diploma.
2018. nov. 25. 13:22
 42/54 anonim ***** válasza:
64%
Na a sok minimálbéres szaki már megint felhúzta magát a csúnya gonosz egyetemisták miatt :D
2018. nov. 25. 14:01
 43/54 anonim ***** válasza:
60%
Azért elnézést kérni nem kell ugye, ha valaki értékelhető szellemi teljesítményt tesz le az asztalra és ezt a másiktól is elvárja? Két éves kommunikáció szak, komolyan? Szerinted annak mi köze az értelmiségi léthez? Amúgy, ha valaki megalkuszik egy tanulatlan suttyó mellett, az az ő baja, más attól még élhet a saját mércéje szerint. A dohányzás? Jó ég.
2018. nov. 25. 15:08
 44/54 anonim ***** válasza:
5%

Máskor, légyszi, figyelmesebben olvasd el, amit a másik írt. Leírtam, van diplomám, azt nem írtam, hogy miből. Fölösleges is ide leírnom, mert azt is büfészaknak fogják itt titulálni, és nem kommunikációs szakból van diplomám.

"Amúgy, ha valaki megalkuszik egy tanulatlan suttyó mellett.."

Szüleid mesterfokú diplomát szereztek, hogy ekkora nagy a szád, kisöreg?

Szóval, akkor ha valaki letette az érettségit, pluszban van egy szakmája, az egy tanulatlan suttyó. Gratulálok, te értelmi f..gyatékos!

Lehet, hogy te pénzen vetted az érettségidet, de más megtanult azért.

"A dohányzás? Jó ég."

Gondolom, akkor te dohányzol, és arra szórod el a pénzed. A te egészséged, esetleg, majd ha 50 évesen meghalsz egészségtelen életmódot miatt, akkor már kár sírni. Tudom, valamiben meg kell halni.

Akkor mi a jó a dohányzásban? Na? Erre adj értelmes választ. Jó úgy füstölni, mint egy kémény, és úgy bűzölögni, mint egy disznó? És jó, vagyonokat kiadni a semmire?

2018. nov. 25. 20:21
 45/54 anonim ***** válasza:
53%
Nem dohányzom. Azért írtam, hogy jó ég, mert valaki már ennek is tud örülni, ha a párja nem dohányzik, mint ha ez pozitívum lenne, nem alap. Ez teljesen alapvető. A stílusodból pedig vegyél vissza,nem otthon vagy.
2018. nov. 25. 23:10
 46/54 anonim ***** válasza:
22%

#43 magolás egy diplomához minden, csak nem értékelherő szellemi teljesítmény. Az értékelhető, ha csinálsz egy jó zenét, vagy filmet, vagy felfedezel valami új, hasznos dolgot, stb.

Sok tanulatlan suttyó van diplomával a kezében, ők gyakran a mekiben kötnek ki :)

Szerencsére a tudás már mindenhol elérhető, régen volt az, hogy csak az egyetemeken. Manapság az egyetemeken inkább a fölösleges, töltelék "tudás" érhető el, ami az égvilágon semmire sem használhstó.

Tudom, ez fáj, és kell az önigazolás, hogy ti nem értelmetlenül s3ggeltetek éveket, úgyhogy lenullázhattok :)

2018. nov. 26. 08:28
 47/54 anonim ***** válasza:
7%
Az utolsónak igaza van. A másik pedig, az egyetemeken központi oktatás megy. Tehát a rendszer hülyei, épp annyira okosak hogy a rendszer által elvártakat követni tudják, de épp elég hülyék ahhoz hogy ne értsék a rendszer működését...
2018. nov. 26. 10:06
 48/54 anonim ***** válasza:
53%
Vicces, hogy akik nem jártak egyetemre, lelkesen erőltetik ezt a "magolást a diplomáért". Az egyetemen azért elég kevés, hogy bemagolj dolgokat. Szaktól függően természetesen, de szükség van vitakultúrára, érvelésre, összefüggések felismerésére, probléma megoldó készségre, logikára stb. Az érettségihez elég magolni, nem a diplomához. Maga a diploma munka is lehet kutatás stb. Ez egy teljesen más világ, és igenis átalakítja az embert szellemi értelemben. És ezt csak az tudja, aki végig csinálta.
2018. nov. 26. 16:43
 49/54 anonim ***** válasza:
64%

az élet nagy igazságai ismét előkerültek

az egyetem csak a hülyéknek van => valami miatt, mégsem sikerült eljutni az egyetemre

az egyetemet végzettek még annál is hülyébbek => valami miatt mégis felháborító, hogy nem akarnak egyetem nélkülit párnak

Komolyan, ebben ti mit élveztek?

Pont ezért nem áll le veletek egyetemista csaj, mert nem bírja a folyamatos kompenzálást.

2018. nov. 26. 17:24
 50/54 anonim ***** válasza:
Mert nem felelnek meg ennek az elvárásnak.
2018. nov. 26. 19:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!