Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért háborodik fel rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodik fel rengeteg ember, ha valaki azt szeretné, ha a párja érettséginél többel rendelkezzen, miközben ez nem csak diplomát jelenthet?

Figyelt kérdés
Egy csomó felsőfokú szakképzés, OKJ-képzés meg mindenféle képzés van, ami több egy érettséginél, de nem diploma.
2018. nov. 24. 22:05
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
63%

Mert frusztráltak.

Egyébként ne foglalkozz vele, mert saját szellemi szegénységük reprezentálják, elég megnézni a válaszokat, a java nem is érti miről beszélsz.

Másrészt lehet itt okoskodni meg felemlegetni az ismerőst, aki írni-olvasni nem tud, mégis egy zseni(általános legenda 1), de azért nézzük meg, hogy egy társadalmon belül hová vezet a diplomások/képzettek magas aránya, illetve hogy hová vezet a 8 általános?

Na ugye!

2018. nov. 25. 05:43
 32/54 anonim ***** válasza:
3%
Manapság az egyetemek termelik ki a legtöbb hülyét, és ez nem vicc.
2018. nov. 25. 07:44
 33/54 anonim ***** válasza:
73%

Érdekes.

Ha a papírdarab nem befolyásolja az embert, akkor a diploma nélküliek miért jönnek mindig azzal, hogy a diplomások milyen élhetetlen, hülye, nyomik, akik semmit nem tudnak, minden szakmunkás okosabb náluk, és jellemzően alig van közöttük jó ember, mind egy proli bunkó (bezzeg a magas értelmi és érzelmi IQval rendelkező szakmukik).

Hiszen ha a papír meg nem léte nem befolyásol, akkor a papír megléte sem...

2018. nov. 25. 07:56
 34/54 anonim ***** válasza:
21%

"Azért háborodik fel, mert ő nem rendelkezik ilyesmivel, az emiatt érzett frusztrációját, kisebbrendűségi érzését így tudja csillapítani. "

Érdekes, én lenézem a kérdező hozzáállását, mégis rendelkezem diplomával, egy 2 éves kommunikációs és média felsőoktatási szakképzéses papírral és egy 3 hónapos fotós tanfolyamos papírral. Nálam a minimum követelmény csak az érettségi, viszont én nem várom el, hogy még ettől is magasabbja legyen valakinek.

De tényleg, mit kaptok a magasabb papírral a magasabb fizetésen kívül?

Páromnak érettségije van, meg elvégzett egy tanfolyamot is. Viszont mikor megismerkedtünk csak érettségije és szakmája volt.

Na, és ezt figyeljétek. Párom szeret pszichológiai, önismereti témában könyveket olvasni, jógázik, sportol, egészséges életmódot folytat, nem dohányzik, fejleszti magát..stb és ezt mind csak érettségis fejjel.

Van, aki meg magasabb végzettséggel se tudja felfogni, mi az, hogy önismeret, önszeretet, tele vannak frusztrációval, önbizalomhiánnyal, stresszel.

Az emberi értékeket nem a papír adja. Nem az iskola és a tanulmányaid mutatják azt meg, hogy te milyen belső tulajdonságokkal rendelkezel, hogy hogyan kezelsz egy stresszes helyzetet, önmarcangolásba kezdesz-e, vagy depressziós leszel-e, ha a szeretett szülőd meghal..stb. Ezeket csak eléggé témaorientált tanfolyamokon tanítják max, de akár te magad is megtanulhatod, ha sok könyvet elolvasol.

A válaszok is megmutatják, hogy mennyire egoista anyagias világban élünk.

2018. nov. 25. 08:43
 35/54 anonim ***** válasza:
5%
Jól van 65%, te már írtál vagy 600 hozzászólást és ugyan azt a marhaságot írod le.
2018. nov. 25. 08:47
 36/54 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert ez sekélyes, buta, anyagias hozzáállásra vall.
2018. nov. 25. 08:54
 37/54 anonim ***** válasza:
19%

A szellemi felfogásod meg a béka s..gge alatt van. Gondolom szüleid is hasonló mentalitásúak, hisz honnan máshonnan vetted volna ezt a szintet.

2018. nov. 25. 08:59
 38/54 anonim ***** válasza:
60%

"Nálam a minimum követelmény csak az érettségi,"

És milyen alapon? Ugyanolyan elvárás, mint a diploma, csak alacsonyabb szinten. Miért nem jó neked egy 8 általánost végzett? Hiszen az érettségi csak egy papír, nem attól leszel okosabb, az emberi tulajdonságokról nem is beszélve.

Szóval ha te elvárod az érettségit, miért baj az neked, hogy én vagy más meg a diplomát? És lehetőleg műszakit, mert nekem is az van.

2018. nov. 25. 09:39
 39/54 anonim ***** válasza:
7%

Kisszivem, a legtöbb ember az aranyközéputat keresi. Aki a 8 általánost se tudja elvégezni, az az aljanép. A diploma az a felső kategória, az érettségi a középút, amit szerintem ma már még a romák is meg tudják csinálni, szóval ez szinte nem is elvárás.

A legtöbb munkához alapelvárás az érettségi, persze az utcasepréshez nem kell csak 8 általános.

Nekem nem baj, hogy más mit vár el, csak viselje is érte a következményeket.

Ja, és miért műszaki? Csak mert neked az van? Na, ez a szánalmas. És mi van, ha jogi, vagy természettudományi? Az már gáz és selejtes? Nem mindegy az neked, hogy milyen diploma, ha már kikötöd, hogy diploma?

Anyukád is ennyire finnyás volt, mikor apukáddal megismerkedett?

Vagy csak te változtál ennyire anyagias kislánnyá?

2018. nov. 25. 10:30
 40/54 anonim ***** válasza:
34%

#39: eloszor is, azt irtam, hogy lehetoleg!

Sehol nem irtam, hogy pl. egy jogasz selejtes, csak egy mernokkel hasonlobb a gondolkodasunk, tobb a kozos tema

es jobban kijovok a real erdeklodesu emberekkel. Szovegertes latom, nem megy.

Rohadtul nem ertem, mit rugozmak egyesek azon, hogy mas mi alapjan valaszt.

2018. nov. 25. 11:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!