Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket zavarna, ha a párotok ilyesmi csizmábán járna el nélkületek szórakozni?
2018. nov. 3. 17:36
11/11 anonim válasza:
#4-es vagyok
Igazad lehet, soványabb lányon sztem ez sem prostis hatású.
Egyébként nekem is nagy mellem van nőies alakkal, (a mellem sosem teszem ki én sem, a közönséges stílust én sem szeretem). ( kb amit linkeltél példának, ugyanez vagyok)
Mondjuk én az utcára vettem fel, nem járok így munkahelyre, szórakozni sem megyek el így, mivel az utcán is jobban utána fordulnak így az ember lányának és nem ismerkedési céllal megyek.
Amúgy szerintem még egy módon nem hat prostisan nőies alakkal sem, ha hosszú kabát vagy kardigán takar hátulról-oldalt, úgy egy fokkal visszafogottabb, és ez szerintem még inkább az igényesebb szexi és nem a közönséges kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!