Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket zavarna, ha a párotok ilyesmi csizmábán járna el nélkületek szórakozni?
Wow... Ezek szerint én a múltkor akkor prostisan öltözködtem, (pedig elegáns, nőies általában a stílusom) mert testhezálló ruhához húztam fel.
Pedig pont a párommal mentem ki, kérdeztem tőle, hogy qrvás-e, ő azt mondta nem. Annyi, hogy lapostalpú volt és nem magassarkú.
persze, ez osszhatastol is fugg. peldaul egy vekony, laposabb lany kevesbe prostisan nez ki egy nagyon feszulos ruhaban is, mint egy szilikon/nagymellu/nagydarab holgy, akin majd szetreped a ruha. maganak a ruhanak a fazona is szamit.
de most ez olyan, hogy en olcsobbnak nezek ki egy kozepes dekoltazzsal, mint a kismellu baratnoim egy mellyel. tehat sok mindentol fugg. en prostisan neznek ki egy feszulos ruhaban ehhez tarsitva.
az elso meg a harmadik kep viszont csinos szinten. a masodik testalkattol fugg szerintem.
Azert az se mindegy, hogy a belinkelt kepeken nappal volt, utcai viselet!
Szorakozas, klubok eseten kicsit mas, hogy mi ok es mi qrvas.
Megkérdeztem a páromat, zavarná e.
"Hmm, ja... ez kurv.csizma."
A, Vagy nem is engedném, hogy ilyet felvegyen;
B, vagy alapból nem is kezdenék ilyen nővel.
Valahogy nem tetszik ez a csizma-stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!