Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy kezelitek, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy kezelitek, amikor a párotok nélkületek jár szórakozni?

Figyelt kérdés

Új városba költöztünk, ahogy tudok, próbálok beilleszkedni a társaságba, sok a fiatal a társasházban. Mégis nehéz, mert lány vagyok, és a legtöbb lány nagyon befordult, alig beszélnek, elvannak a maguk kis világában. A srácok viszont rendszeresen eljárnak (25-30 évesekről van szó), és a páromat is rendszeresen hívják. De engem nem hívnak külön, így általában én nem megyek. Az ötödik alkalomnál már elkezdett feltűnni, hogy a páromat ez egyáltalán nem zavarja. Nem érdekli, hogy én ez miatt minden 2-3. hétvégi estét itthon töltök egyedül, miközben nemrég törtek be hozzánk és azóta félek itthon egyedül (kifigyeltek minket). Barátnőim a városban nincsenek. Esze ágában sincs elhívni, pedig legtöbbször 4-5 szomszéd is megy, akik az én ismerőseim is és jóban vagyok velük. De mivel engem nem hívnak, így arcátlanság odaállítani csak úgy. Én fordított esetben nem mennék el a közös szomszédainkkal egyedül, őt is elhívnám, vagy nem mennék.

Csak nekem furcsa, hogy őt ez nem zavarja? ha csak a saját haverjaival menne, az más lenne. De többször láttam, hogy más párok szinte csak együtt járnak el a szomszédokkal.

2018. márc. 9. 20:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Jó kis kapcsolat lehet, ahol ennyit nem tudsz megbeszélni.
2018. márc. 9. 21:02
 2/19 A kérdező kommentje:
Csak a vállát vonogatja, hogy annyit írnak neki, hogy "Este tali xy-nál?" és hogy ebből honnan tudjuk, kit hívnak el meg kit nem. Most már megmondtam neki, hogy ne kamuzzon össze-vissza, ha megkérdeznék, hol vagyok, mondja, meg, hogy engem nem hívtak. :D
2018. márc. 9. 21:04
 3/19 anonim ***** válasza:
49%
Sehogy, mert nem jar nelkulem, kiveve ha epp nincs kedvem menni, azon meg nincs mit kezelni, mert o hiv, en meg mondom, hogy most nem, menjen egyedul.
2018. márc. 9. 21:08
 4/19 anonim ***** válasza:
53%
Úgy kezelném, hogy letöltök egy filmet, készítek nasit és jó szórakozást kívánnék neki, én meg örülnék, hogy kicsit egyedül is lehetek. Ha meg kedvem lenne vele menni, összekészülnék és mennék. 26/N
2018. márc. 9. 21:11
 5/19 A kérdező kommentje:
De ha engem nem hívnak, nem állíthatok oda csak úgy, 4-5 szomszéd srác közé.
2018. márc. 9. 21:12
 6/19 anonim ***** válasza:
39%
4-es, akkor te úgy viselkedsz, mint egy normális, egészséges, értelmes ember. Gratulálok! Ritka fajta vagy itt.
2018. márc. 9. 21:23
 7/19 anonim ***** válasza:
96%
Ha külön nem írják bele az üzibe, hogy kanparti, akkor miért ne?
2018. márc. 9. 21:36
 8/19 anonim ***** válasza:
51%

"Ha meg kedvem lenne vele menni, összekészülnék és mennék"

a kérdezőnek lenne kedve, de nem hívják, nem tudom feltűnt-e a szövegben

2018. márc. 9. 22:11
 9/19 anonim ***** válasza:
67%

Én örülök neki, ha elmegy, mert akkor xbox-ozhatok.

De nálad más a helyzet, megértelek valamennyire, hogy magányos vagy, de az ő örömét miért kell elrontani? Főleg, hogy három hetente jár el?

2018. márc. 9. 22:14
 10/19 anonim ***** válasza:
42%
"Én örülök neki, ha elmegy, mert akkor xbox-ozhatok" - mert amúgy meg van tiltva, hogy xboxozz? szép kis kapcsolat mondhatom
2018. márc. 9. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!