Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy kezelitek, amikor a párotok nélkületek jár szórakozni?
Új városba költöztünk, ahogy tudok, próbálok beilleszkedni a társaságba, sok a fiatal a társasházban. Mégis nehéz, mert lány vagyok, és a legtöbb lány nagyon befordult, alig beszélnek, elvannak a maguk kis világában. A srácok viszont rendszeresen eljárnak (25-30 évesekről van szó), és a páromat is rendszeresen hívják. De engem nem hívnak külön, így általában én nem megyek. Az ötödik alkalomnál már elkezdett feltűnni, hogy a páromat ez egyáltalán nem zavarja. Nem érdekli, hogy én ez miatt minden 2-3. hétvégi estét itthon töltök egyedül, miközben nemrég törtek be hozzánk és azóta félek itthon egyedül (kifigyeltek minket). Barátnőim a városban nincsenek. Esze ágában sincs elhívni, pedig legtöbbször 4-5 szomszéd is megy, akik az én ismerőseim is és jóban vagyok velük. De mivel engem nem hívnak, így arcátlanság odaállítani csak úgy. Én fordított esetben nem mennék el a közös szomszédainkkal egyedül, őt is elhívnám, vagy nem mennék.
Csak nekem furcsa, hogy őt ez nem zavarja? ha csak a saját haverjaival menne, az más lenne. De többször láttam, hogy más párok szinte csak együtt járnak el a szomszédokkal.
"Ha meg kedvem lenne vele menni, összekészülnék és mennék"
a kérdezőnek lenne kedve, de nem hívják, nem tudom feltűnt-e a szövegben
Én örülök neki, ha elmegy, mert akkor xbox-ozhatok.
De nálad más a helyzet, megértelek valamennyire, hogy magányos vagy, de az ő örömét miért kell elrontani? Főleg, hogy három hetente jár el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!