Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! A barátnőtök milyen gyakran jár el nélkületek szórakozni?
Havonta 1vagy 2 alkalommal.
A pasim is ennyit megy egyedul
Mondjuk mi nem megyunk max moziba egyutt
Nem birjuk egymas haveri tarsasagat
Nem túl gyakran, pár havonta egyszer megyek el "csajos estére", de az nem kifejezetten az a fajta szórakozás, hogy elmegyünk diszkóba meg ilyenek, hanem összegyűlünk valamelyikünknél, iszogatunk, vagy kávézóban vagyunk, tehát kicsit meghittebb közegben. Diszkóban talán két éve voltam utoljára, akkor igen, valóban a párom nélkül mentem. Na, ez a gyakoriság jellemző :D
A párom is kb így járkál el otthonról egyébként, nélkülem. Leginkább közösen megyünk mindenfelé, a baráti társaság elég vegyes, és mindig hozza mindenki a barátnőjét/feleségét, a gyerekeiket, előfordul, hogy a kutya is jön velük, ha éppen olyan helyen gyűlünk össze, szóval nem igazán lehet megracionalizálni, hogy pont én miért ne menjek :D De ezek is inkább kocsmákban, vagy valami parkosabb, kiülősebb helyen vannak, ahol inkább beszélgetünk és egymás társaságát élvezzük, nem olyan fajta "szórakozás", hogy most bulizunk.
A baráti társaság most már közös, értelme nem lenne külön menni. Amúgy se vagyunk igazán bulizósak.
Külön is annyit megyünk "haverozni", hogy pl. ő beül a kollégákkal vagy egy barátjával sörözni, mi lányok meg üdítőzni, vagy egymásnál beszélgetni.
Az exem kb. heti legalább 2x elment nélkülem szórakozni, de volt amikor 3x.
Gondolom mondanom sem kell, hogy milyen szupi kapcsolat volt. No meg őt sem minősíteném.
Szórakozás mit takar pontosan?
Mi a barátommal pl jövő heten többször is elmegyünk meginni egy sört valakivel, úgy, hogy a másik éppen nincsen ott.
Múlt héten mondjuk kétszer voltam el így nélküle.
Nem zavar,ha elmegy nèlkülem este vhova. Bar régebben sürűbben ment,manapság már nincs oda a táncolós helyekèrt a barátom.
Régebben sokszor éreztem fèltèkenysèget. Pl mikor a szülinapját megünnepelte a haverjaival. Vagy mikor szil eszter napján közölte,hogy ne együtt töltsük,mert az a barátoktól szól.
Azóta már máshogy állok hozzá, nem akarom birtokolni. Legyen mindkettőnknek egy kis magánélete.
Szerintem nem kell mindig együtt szórakozni. Ès ez nem egyenlő a megcsalással.
Mi az istenek legyek feltekeny ???
Ha akar megcsal ehhez spec nem kell buliba menni ...
Teszem azt melo utan elmegy "sorozni a haverokkal"
Az alapban 2-3ora ennyi ido boven eleg akar ket csajra is ..
Ahhogy az en kaotikus munkarendembe is belefer egy delelotti kufirc
DE BIZALOM VAN
Ergo nem feltetelezem rola h ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!