Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy kezelitek, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy kezelitek, amikor a párotok nélkületek jár szórakozni?

Figyelt kérdés

Új városba költöztünk, ahogy tudok, próbálok beilleszkedni a társaságba, sok a fiatal a társasházban. Mégis nehéz, mert lány vagyok, és a legtöbb lány nagyon befordult, alig beszélnek, elvannak a maguk kis világában. A srácok viszont rendszeresen eljárnak (25-30 évesekről van szó), és a páromat is rendszeresen hívják. De engem nem hívnak külön, így általában én nem megyek. Az ötödik alkalomnál már elkezdett feltűnni, hogy a páromat ez egyáltalán nem zavarja. Nem érdekli, hogy én ez miatt minden 2-3. hétvégi estét itthon töltök egyedül, miközben nemrég törtek be hozzánk és azóta félek itthon egyedül (kifigyeltek minket). Barátnőim a városban nincsenek. Esze ágában sincs elhívni, pedig legtöbbször 4-5 szomszéd is megy, akik az én ismerőseim is és jóban vagyok velük. De mivel engem nem hívnak, így arcátlanság odaállítani csak úgy. Én fordított esetben nem mennék el a közös szomszédainkkal egyedül, őt is elhívnám, vagy nem mennék.

Csak nekem furcsa, hogy őt ez nem zavarja? ha csak a saját haverjaival menne, az más lenne. De többször láttam, hogy más párok szinte csak együtt járnak el a szomszédokkal.

2018. márc. 9. 20:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azt még eddig hozzá sem tettem, hogy születésnapom is most volt a héten, de persze minek ünnepelni... ha a családom nem hívott volna el legalább egy ebédre, őt ez sem érdekelt volna...
2018. márc. 9. 22:21
 12/19 anonim ***** válasza:
44%

78%

Nem, nincsen tiltva. Nem értem mi fáj neked, hogy ennyire belém kötöttél, talán az, hogy nem zavar, ha eljár szórakozni? És igen, szép kapcsolat, bármennyire is fáj neked ez.

2018. márc. 9. 22:44
 13/19 anonim ***** válasza:
70%

Ezt hozzátehetted volna, mert így teljesen más a történet. Azért ez már kicsit durva.

Miatta költöztetek új városba? Másban is ilyen figyelmetlen?

2018. márc. 9. 22:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi is szoktunk együtt eljárni ide-oda, vannak közös barátaink, de külön-külön is van rá példa. Én kifejezetten örülök neki, hogy eljár a barátaival, szoktak filmezni, iszogatni, játszani vagy csak szimplán beszélgetni és szerintem ez tök jó, mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás, szórakozás és ilyenkor nekem is van egy kis időm magamara. Ha nekem éppen nincsen semmi programom, akkor pl. filmet/sorozatot nézek és közben nasizom, olvasok, rajzolok, "szépítkezős napot" tartok vagy, ha éppen van valami dolgom pl. tanulnom kell, akkor azzal foglalkozok. Szóval feltalálom magam. Viszont az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy én is el szoktam menni a barátnőimmel vagy ők jönnek fel hozzánk, szóval vannak barátaim, akikkel tudok találkozni. Ha nem lenne senkim, egyedül érezném magam és még nem nagyon találnám a helyemet, akkor valószínűleg én is picit nehezebben kezelném ezt. Akkor sem a páromtól sajnálnám, nem haragudnék rá és nem akarnám, hogy miattam mondjon le a szórakozásról, de valószínűleg lenne bennem valami olyasmi, hogy "én is itt vagyok, velem miért nem akar senki barátkozni" és valahol rosszul esne, hogy egyedül kell töltenem a hétvégéket. Úgyhogy el tudom képzelni, hogy ez nem lehet túl kellemes.

Én csak azt nem értem, hogy miért nem kérdezel rá náluk, hogy mit terveznek következő alkalommal és mehetnél-e velük vagy miért nem szólsz a párodnak (Lehetséges, hogy neki eszébe sem jut, hogy neked ez rosszul esik és egyedül érzed magad, mert ő már talált magának társaságot és azt gondolja, hogy majd te is megtalálod a helyed, csak még idő kell. Ahogyan lehet, hogy a többieknek sem jut eszébe, hogy elhívjanak, főleg, hogy a többi lány elvan a maga világában és nem túl barátságod, lehet, hogy meg sem fordul a fejükben, hogy neked lenne kedved velük tartani.) és akkor ő is meg tudná említeni, hogy mi lenne, ha te is csatlakoznál hozzájuk, mert szívesen mennél te is. Szerintem beszélj erről a pároddal, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban és egyszer kérdezz/kérdezzetek rá, mert az azért tényleg furcsán venné ki magát, hogy te is odaállítasz, hogy "na, akkor megjöttem, mehetünk", ha előtt még nem is volt róla szó, de ha rákérdezel az nem túl nyomulós, nem ciki.

2018. márc. 10. 00:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Most látom az utolsó hozzászólásod. Akkor viszont nem csak ezzel kapcsolatban figyelmetlen, hanem van ott más is sajnos...
2018. márc. 10. 00:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Amit csináltok, ostobaság. Titeket hívtak, egy párként kezelnek titeket, ezért is furcsa nekik, hogy te nem mész. A "pár"od le se szr, ez megcsúfolás e szóra. Sok erőt a továbbiakhoz.
2018. márc. 10. 09:42
 17/19 anonim ***** válasza:
49%
Ha masok a parjukkal mennek, akkor nekem ez így egy kicsit furcsa.
2018. márc. 10. 16:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a párod viselkedése. A születésnapod elfelejtése, mar csak hab a tortán.
2018. márc. 10. 16:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Hogy kéne? Szórakozz jól, vigyázz magadra.
2018. márc. 10. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!