Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem vagytok idegesek, ha a párotok nélkületek megy szórakozni?
Nem, többször előfordul, hogy külön megyünk, vagy ő megy, én nem megyek.
Bízunk egymásban. (Egyébként is, ha meg akarna csalni, úgy is megtenné, de nem volt még ilyen és semelyikünk nem adott okot a bizalmatlanságra és nem csaltuk még meg egymást!)
Mindenkinek kell egy kis "egyedüllét", külön program.
Nem. Miért kéne?
Ha a megcsalás miatt, vagy mert nyomulnak ott rá, akkor is teljesen felesleges, ez az utcán, munkahelyen, edzőteremben is megtörténhet. Akkor meg egyszerűbb lenne bezárni a szobába, ha ennyire parázok tőle.
Nagy fiú. El tudja dönteni, mit akar és kivel. Én bízom abban, hogy nemcsak azért vagyok a párja, mert neki ez kényelmes.
Nem.
Na jó, néha igen, amikor az összevissza csúszkálós, jeges, felsózatlan/kezeletlen, sz..r utakon fuvaroz haza mindenkit buli után... azért nem vagyok oda, de hát ez úgymond rajta kívülálló probléma.
nem.
a, mert nincs párom
b, mert nem lenne olyan ember a párom, kinek az egyedüli szórakozásra lenne igénye külföldön a haverjaival nélkülem
c, mert ha menni akar akkor menjen. Nem a tulajdonom.. elmehet bármikor bárhova.. max azt mondom neki, hogy ez részemről nem fér bele a kapcsolatba.. ennyi.
én akkor voltam, amikor velem akart jönni :D
(nem egyezett a zenei ízlésünk az exemmel és csak nyifogott volna végig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!