Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tabutéma az, hogy pl....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tabutéma az, hogy pl. megüssünk egy lányt, férfiként?

Figyelt kérdés
Úgy értem ( és úgy érzem ) visszaélnek a lányok azzal, hogy a férfiak "nem üthetik meg őket". Pedig vannak olyan lányok, akik, na nem verést, csak egy igazán, szívből jövő, izomból jövő pofont megérdemelnének. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
2010. jún. 23. 22:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak nőket, hanem senkit nem kéne megütni. Nem ez a konfliktuskezelés módja.
2010. jún. 24. 15:24
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem se illik nőt megütni. Gondolom te se örülnél, ha egy boxoló lekeverne neked egy isteneset. A kis r!biket pedig a szülőknek kellett volna megnevelni. Pedig egyszerű a megoldás: nem kell ilyenekkel ismerkedni, és akkor nem tudnak ártani. A kihasználásról meg annyit, h a kisfiúktól csak az az egyetlen dolog van megkövetelve, h ne üssék a lányokat. Viszont ha egy kislány ugyan azt csinálja pl mondd egy csúnyát, v vmi, akkor rögtön rá van szólva, h azt nem szabad, meg milyen csúnya dolog, meg egy kislánynak ezt nem illik. Én pl erre anno visszakérdeztem, h akkor a Pistikének miért szabad? Az volt a válasz, h mert ő fiú.
2010. jún. 24. 20:51
 23/23 anonim ***** válasza:
Jártam én is így,felidegesített a csaj de már olyan szinten hogy emeltem volna a kezem és nyomtam volna le neki a taslit legszívesebben,de vettem egy nagy levegőt belerugtam az ajtóba és lementem és meghajtottam a verdámat,mivel magamról tudom ha elborúl az agyam elég nagyot ütök,és a csajnak szilánkosra tőrne az arca,ezért inkább passzolom a dolgot s nem ütnék meg nőt semmi áron,az se hiányzik hogy sittre kerűljek emiatt pontosan azért mert ha ütök az elég gyilkos, főleg egy csajra nézve.
2010. jún. 24. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!