Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tabutéma az, hogy pl. megüssünk egy lányt, férfiként?
Figyelt kérdés
Úgy értem ( és úgy érzem ) visszaélnek a lányok azzal, hogy a férfiak "nem üthetik meg őket". Pedig vannak olyan lányok, akik, na nem verést, csak egy igazán, szívből jövő, izomból jövő pofont megérdemelnének. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.2010. jún. 23. 22:48
21/23 anonim válasza:
Szerintem nem csak nőket, hanem senkit nem kéne megütni. Nem ez a konfliktuskezelés módja.
22/23 anonim válasza:
Szerintem se illik nőt megütni. Gondolom te se örülnél, ha egy boxoló lekeverne neked egy isteneset. A kis r!biket pedig a szülőknek kellett volna megnevelni. Pedig egyszerű a megoldás: nem kell ilyenekkel ismerkedni, és akkor nem tudnak ártani. A kihasználásról meg annyit, h a kisfiúktól csak az az egyetlen dolog van megkövetelve, h ne üssék a lányokat. Viszont ha egy kislány ugyan azt csinálja pl mondd egy csúnyát, v vmi, akkor rögtön rá van szólva, h azt nem szabad, meg milyen csúnya dolog, meg egy kislánynak ezt nem illik. Én pl erre anno visszakérdeztem, h akkor a Pistikének miért szabad? Az volt a válasz, h mert ő fiú.
23/23 anonim válasza:
Jártam én is így,felidegesített a csaj de már olyan szinten hogy emeltem volna a kezem és nyomtam volna le neki a taslit legszívesebben,de vettem egy nagy levegőt belerugtam az ajtóba és lementem és meghajtottam a verdámat,mivel magamról tudom ha elborúl az agyam elég nagyot ütök,és a csajnak szilánkosra tőrne az arca,ezért inkább passzolom a dolgot s nem ütnék meg nőt semmi áron,az se hiányzik hogy sittre kerűljek emiatt pontosan azért mert ha ütök az elég gyilkos, főleg egy csajra nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!