Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fáj a szex? ( Férfiként )...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj a szex? ( Férfiként ) Mert mikor. ( bővebben lent )

Figyelt kérdés
Fáj a szex? ( Férfiként ) Mikor masztizok, és már áll a dákó, akkor nem tudom hátrahúzni a bőrt, ez baj, vagy normális?
2009. okt. 24. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem ez valószínűleg kóros, mivel a fitymád szűk lehet és gondolom bedagad a lompos. Orvosi segítség kell.
2009. okt. 24. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Bajnak, baj. De nem szörnyű. Az oka tényleg hogy a fitymád szűkebb a kelleténél. Ezt egy 5 perces műtéttel meglehet oldani. Magyarán körbemetélnek. Nyugi nem vészes érzéstelenítenek, nem fogsz semmit érezni. Nekem is volt már ilyen műtétem és azóta teljesen jól működik. De, mondom minél hamarabb menjél orvoshoz!!
2009. okt. 24. 12:19
 3/8 kolosszus22 ***** válasza:
Fitymaszűkület! Keress fel egy urológust, megoldja a gondod!
2009. okt. 24. 13:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez mennyire fájdalmas beavatkozás?
2009. okt. 24. 13:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem, utána, mert az okés, hogy elérzéstelenítenek, de utána?
2009. okt. 24. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát utána érezni fogod, az biztos, de hogy meddig az egyénfüggő. Nekem kb 1-1,5 hét alatt sikerült megszokni az állapotot, addig meg "kényszerpihenőt" tartottam :)

De hallottam már olyat, akinek kevesebb idő is elég volt megszokni.

2009. okt. 24. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
2009. okt. 24. 23:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Háát... köszi a válaszokat.
2009. okt. 25. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!