Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom az erőszakot. Nem tehetek róla, megőrülök a visszafogott erőszakért. Férfiként szeretem, ha egy nővel durván veszekszünk. Felizgat. Normális vagyok?
Figyelt kérdés
Imádom, ha egy nővel veszekedni lehet, egyszerűen felpörget. Imádom, ha ellenállnak nekem, hevesen, szeretem, ha valakit meg kell törni. Beteg vagyok, lehet...2010. márc. 6. 22:42
1/12 anonim válasza:
Én csak azt sajnálom, hogy nem nőnek születtél.
2/12 A kérdező kommentje:
Miért, drága barátom?
2010. márc. 6. 22:46
3/12 anonim válasza:
mert a pasik bírnák az ilyesmit, de a nők menekülnek az ilyenek elöl... (szerintem)
4/12 anonim válasza:
hahaha ez jó :D hát nem tudom de a pasik ált. szeretik ha megütik őket, nem? :D szóval... nem olyan beteg sztem.
18.L
5/12 anonim válasza:
22:44 vagyok: mert fizikai hátrányod révén kipróbálhatnád, milyen a másik oldalról is.
6/12 anonim válasza:
dehogy vagy beteg. én nőként imádom az ilyet ;P
7/12 anonim válasza:
Én is bírom :D:D
Szeretem felhergelni a pasikat:DD
8/12 anonim válasza:
Igen. Beteg vagy.
Idegileg tépázod meg a nőt, b*szki. Neked jól esik, ha lelki fájdalmakat okozol neki?
Mivel te maximum csak egy műtét után állhatnál át a gyengébbik nemhez, javaslom, hogy kezdj ki egy 2méter magas, 2ajtós szekrény méretű férfival és várd meg a hatást. Az erőviszonyok nagyjából hasonlóak lehetnek közöttetek, mint te és a nő között.
19/L
9/12 nevem-senki válasza:
Gyere,erőszakoskodj velem!Majd lefùjlak gázspray-vel, aztán tök.ön rúglak. :D
10/12 anonim válasza:
Én is szeretem.De azt is ha nekem van igazam.16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!