Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Pasik a visszafogott vagy a karakán/vad csajokat kedvelik? Milyen típus jôn be a pasiknak? PLS írjj.
Az én pasim a visszafogottakat kedveli. Én is az vagyok, de szex közben nagyon szenvedélyes tudok lenni, amit persze mikor megismertünk még nem tudott. :D
Volt már régen egyszer szerencséje olyan lányhoz aki felérve a lakásba egyből letámadta, szinte letépte a gatyáját és azonnal szexelni akart vele. Furcsálta a dolgot a srác, megtette a "dolgát" de nem tudott elélvezni, mert nem az ő stílusa és nem érezte igazán "nyeregben" magát. Amúgy ő is csendes, zárkózottabb típus, nem is illene hozzá ilyen kis vehemens némber. :D
Én kizárólag a visszafogottakat szeretem. Én is az vagyok és zavarna, ha ő más lenne.
25/F
Nekem csak az lenne a fontos, mennyire értjük meg egymást. Ha meg tudjuk beszélni, valószínűleg az ágyban is tudunk egymáshoz alkalmazkodni.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!