Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tabutéma az, hogy pl. megüssünk egy lányt, férfiként?
Figyelt kérdés
Úgy értem ( és úgy érzem ) visszaélnek a lányok azzal, hogy a férfiak "nem üthetik meg őket". Pedig vannak olyan lányok, akik, na nem verést, csak egy igazán, szívből jövő, izomból jövő pofont megérdemelnének. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.2010. jún. 23. 22:48
11/23 A kérdező kommentje:
A lelketlen ribiket hogy kell? Most akasszam ki a meztelen képeit a lakhelyér, vagy mi?
2010. jún. 23. 23:01
12/23 anonim válasza:
Azért sok olyan nő is van, aki nem él ezzel vissza, és pontosan tudja, meddig mehet el. Amúgy én nőként azt mondom, hogy valóban: férfi nem üthet meg nőt. Ám szerintem ez fordítva is így van, a nő sem ütheti meg a férfit. (persze ha ki akarnak rabolni az utcán, az már egy másik eset:)
13/23 anonim válasza:
Tabutéma? Hetente meghal egy nő ebben az országban családon belüli erőszak következtében. Mindegyik eset egy ütéssel kezdődik...
14/23 anonim válasza:
én ugy gondolom, hogy egy férfinek nm szabad egy nőt megütnie, de szerintem néha nm árta egy-két kisebb pofon. bár abban egyetértek, hogy a nőknek sokkal jobban fájnak a szavak, mint a pofonok. vagyis hogy a pofont elfelejtek, de azokat a szavakat soha.
15/23 anonim válasza:
Én nem tudnék nőt megütni, de azt a szívből jövő pofont egyébként is a szülőknek kéne/kellett volna adni, hogy észhez térjen a lány.
16/23 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=3xEZBdSlxnY
"Először kedves vagyok,de ha szemtelen vagy én a szádba b@szkodok."
Egyébként tényleg van ilyen fajta nőtipus.Ebbe nőt föl,erre szocializálodott,és persze van ugyanez férfiba is.
17/23 anonim válasza:
Sok férfi is megérdemelne pár pofont csak egy 50 kg csaj nem tud akkorát ütni mint egy 90 kg hústorony.
18/23 anonim válasza:
Mért voltál akkora luzer hogy kiszolgáltatad magad egy lelketlen ribinek ja te szerencsétlenkedsz ezért szendvedjen a csaj.
19/23 anonim válasza:
A Nők sajnos csak a szájukkal tudnak védekezni,nekem viszont a saját szegénységi bizonyítványom ha megütnék 1 nőt,voltak nagyszájú csajok az életemben,a hisztit megoldotta 1 hideg zuhany,vagy bezártam 1 szobába,vagy elkaptam a karját és kivezettem az ajtón,de ha minden kötél szakadt,jól megdugtam:P:D
20/23 anonim válasza:
ha meg akarod ütni, az azt jelenti, hogy felbosszant... ilyenkor (ha otthon vagy) nem a csajba kell megütni, hanem a szekrénybe, de úgy, hogy ott szakadjon 3 darabba :P az majd lecsillapít és a csajnak se lesz baja :D max. neked :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!