Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tabutéma az, hogy pl....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tabutéma az, hogy pl. megüssünk egy lányt, férfiként?

Figyelt kérdés
Úgy értem ( és úgy érzem ) visszaélnek a lányok azzal, hogy a férfiak "nem üthetik meg őket". Pedig vannak olyan lányok, akik, na nem verést, csak egy igazán, szívből jövő, izomból jövő pofont megérdemelnének. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
2010. jún. 23. 22:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A lelketlen ribiket hogy kell? Most akasszam ki a meztelen képeit a lakhelyér, vagy mi?
2010. jún. 23. 23:01
 12/23 anonim ***** válasza:
Azért sok olyan nő is van, aki nem él ezzel vissza, és pontosan tudja, meddig mehet el. Amúgy én nőként azt mondom, hogy valóban: férfi nem üthet meg nőt. Ám szerintem ez fordítva is így van, a nő sem ütheti meg a férfit. (persze ha ki akarnak rabolni az utcán, az már egy másik eset:)
2010. jún. 23. 23:17
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Tabutéma? Hetente meghal egy nő ebben az országban családon belüli erőszak következtében. Mindegyik eset egy ütéssel kezdődik...
2010. jún. 23. 23:21
 14/23 anonim ***** válasza:
én ugy gondolom, hogy egy férfinek nm szabad egy nőt megütnie, de szerintem néha nm árta egy-két kisebb pofon. bár abban egyetértek, hogy a nőknek sokkal jobban fájnak a szavak, mint a pofonok. vagyis hogy a pofont elfelejtek, de azokat a szavakat soha.
2010. jún. 23. 23:33
 15/23 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék nőt megütni, de azt a szívből jövő pofont egyébként is a szülőknek kéne/kellett volna adni, hogy észhez térjen a lány.
2010. jún. 23. 23:44
 16/23 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=3xEZBdSlxnY

"Először kedves vagyok,de ha szemtelen vagy én a szádba b@szkodok."

Egyébként tényleg van ilyen fajta nőtipus.Ebbe nőt föl,erre szocializálodott,és persze van ugyanez férfiba is.

2010. jún. 23. 23:50
 17/23 anonim ***** válasza:
Sok férfi is megérdemelne pár pofont csak egy 50 kg csaj nem tud akkorát ütni mint egy 90 kg hústorony.
2010. jún. 24. 00:44
 18/23 anonim ***** válasza:
Mért voltál akkora luzer hogy kiszolgáltatad magad egy lelketlen ribinek ja te szerencsétlenkedsz ezért szendvedjen a csaj.
2010. jún. 24. 00:47
 19/23 anonim ***** válasza:
A Nők sajnos csak a szájukkal tudnak védekezni,nekem viszont a saját szegénységi bizonyítványom ha megütnék 1 nőt,voltak nagyszájú csajok az életemben,a hisztit megoldotta 1 hideg zuhany,vagy bezártam 1 szobába,vagy elkaptam a karját és kivezettem az ajtón,de ha minden kötél szakadt,jól megdugtam:P:D
2010. jún. 24. 00:51
 20/23 anonim ***** válasza:
ha meg akarod ütni, az azt jelenti, hogy felbosszant... ilyenkor (ha otthon vagy) nem a csajba kell megütni, hanem a szekrénybe, de úgy, hogy ott szakadjon 3 darabba :P az majd lecsillapít és a csajnak se lesz baja :D max. neked :D
2010. jún. 24. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!