Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tabutéma az, hogy pl. megüssünk egy lányt, férfiként?
Figyelt kérdés
Úgy értem ( és úgy érzem ) visszaélnek a lányok azzal, hogy a férfiak "nem üthetik meg őket". Pedig vannak olyan lányok, akik, na nem verést, csak egy igazán, szívből jövő, izomból jövő pofont megérdemelnének. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.2010. jún. 23. 22:48
1/23 anonim válasza:
Én nem helyeslem ha valaki üti a barátnőjét...
De megértem.
2/23 anonim válasza:
Vannak akik megérdemelnék, csak éppenséggel a nők gyengébbek, a csontozatuk és az izomzatuk is, így egy férfinak nem fáj annyira, ha megüti egy nő, viszont a férfiak sokkal erősebbek, így az ütésük is fájdalmasabb. És a gyengébbet finoman szólva "nem illik" bántani. Sokkal könnyebben okozol akár egy pofonnal is maradandó sérülést... Amúgy pedig a normálisabb fajta lányok nem élnek vissza ezzel, talán rossz helyen keresgélsz, ha olyanokkal találkozol, akik visszaélnek vele.
3/23 anonim válasza:
Ezzel tényleg nem vagy egyedül. :)Ez a visszaéléses dolog meg már egészen kislánykoruk óta megvan bennük. Hergelik a kisfiúkat h megüssék őket aztán szaladnak az anyjukhoz. Sok ilyet látni, és ez az idővel sem változik. Ha megütöd lehet h a bíróságra kell menned és elpereli a gatyád is. :P
4/23 anonim válasza:
Pont az ilyen emberekből lesz feleség, gyerekverő erőszakos alkesz.
Ha baj van azt tudni kell megbeszélni, az erőszak a gyengék fegyvere.
5/23 anonim válasza:
mondjuk mert az nem is férfi aki egy nőt megver
Valószínűleg a 2 nem eltérő testfelépítéséből fakad az egész, hiszen egy férfi sokkal izmosabb mint egy nő, így nem igazán lenne egy fair play.
6/23 anonim válasza:
a csajoknak a szavak jobban fájnak mint egy pofon....mert azt hamar elfelejtik de ha vmi olyan szót mondasz rá jobban fog neki fájni mint bármennyi ütés
7/23 anonim válasza:
Azért mert mindig is az van és az lesz hogy a nő gyengébb mint a férfi, és sztem a férfinek nem kéne ezzel "élnie"...persze én is egyetértek hogy pár nő megérdemelne egy-két taslit :P (nő voltam)
9/23 anonim válasza:
egy nőt nem pofonnal lehet bántani a legjobban batya............
10/23 anonim válasza:
Talán nem kéne erőszakhoz folyamodni ha meg tudnák beszélni az emberek értelmesen... szerintem nem csak én tudom ezt megvalósítani a párommal. Néha felhúzzuk egymás agyát akkor játékból bunyózunk és istenes pofonokat lehúzunk egymásnak.. játék címen. De finoman is meg lehet oldani. Egyébként nem tabu téma, csak tényleg ez az "illendő", hogy a nő gyenge és kiszolgáltatott az erős férfival szemben.. Amelyik ezzel visszaél mert sajna olyan is van, annak meg kell tanulnia felfogni, hogy ez nem így működik. Ha más nem leb@xni neki egyet ha hiányzik neki az atyai nevelés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!