Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igazuk van azoknak a válaszolóknak, akik szerint csak a férfiak legfelső pár %-ának jut nő, akkor hogy lehet, hogy a magyar férfiaknak durván a fele házasságban él?
Itt a GYK-n sokszor láttam már ezt a véleményt: csak a férfiak "legfelsőbb" (legjóképűbb, legkigyúrtabb, leggazdagabb etc) pár százalékának jut nő. Láttam már 1-2%-ot, 10-20%, illetve a kettő között sok mindent.
Ehhez képest utánanéztem, 2011-ben a 15 év fölötti magyar férfiak 47,2%-a volt házas (plusz 3,7% özvegy, 10,1% elvált - valamikor valamiért rájuk is igent mondott egy nő), azóta pedig csak egyre több a házasságkötés, szóval durván számolva a 15 évnél idősebb férfiak fele házasságban él, és ehhez még pluszban hozzá jönnek azok, akik házasság nélküli kapcsolatban vannak, erről pontos adat nincs, de már nélkülük is több férfinek "jut" nő, mint 10-20%.
Persze mondhatjuk, hogy az idős párok húzzák fel a számokat, mert régen ugye "mindenki" házasodott - na de a 25-29 éves korosztály ~13 százaléka már házas, a 30-34 éves korosztálynak pedig már a bő harmada él házasságban, plusz ugye a nem házas párok, ez máris több ismét, mint a 10-20%, ha csak a fiatalokat nézzük, akkor is.
Honnan veszik akkor ezeket a kis számokat? Miért hisznek bennük akkor is, ha tények igazolják az ellenkezőjét?
#11 kicseszett programtervező informatikus szakon végeztem
még ott se beszélgettem olyannal, akinek ne lett volna bármiféle barátnője
Az egész arra vezethető vissza, hogy alapvetően a nők bevallottan nagyon kevés férfit tartanak vonzónak.
A nők fiatalon, amikor még belefér, még valóban csak a legjob férfiakkal hajlandóak foglalkozni, mivel megtehetik. Fölösleges szalékokkal dobálózni, de miközben a lányok jelentős része fiatalon igen intentzív szexuális életet él, mivel körülöttük forog a világ, és mindezt a férfiak egy kis részével művelik, addig a férfiak többsége ugyanebben a korban full magányos.
Köztudott, hogy a nők idővel "megváltoznak", ahogy szorít az idő, egyre inkább kénytelenek belátni, az a kevés vad és szexuálisan vonzó férfi pont nem az, akire hosszú távon számíthat, így idővel kénytelenek nyitni a többi férfi felé, olyanok felé, akiket korábban egységesen levegőnek néztek. Így előbb vagy utóbb valóban szinte minden férfira sor kerül végül.
Tehát, ha laza szexről vagy könnyű kapcsolatról van szó, akkor a férfiak legjobb pár százalék jön csak képbe kizárólagosan. Amikor évtizedes elkötelezettségre keresnek párt a nők, akkor meg az össszes többi.
Ennek az elvnek az a lényege, hogy az elmélet hívői: férfiak. Úgy éreznek és gondolkodnak mint egy férfi, tehát a nőkre is azt vetítik ki. Fogalmuk sincs mit érez, hogy gondolkodik egy nő, mert nem is ismernek közelebbről egyet sem (családtag nem ér).
Így ha átkonvertálsz megkapod a választ. Ők marhára odavannak a nők legszebb 5-10%-ért, de rohadtul labdába sem rúghatnak értük.
Szerintem pont, hogy laza kapcsolatot könnyebben vállal valaki "bármilyen" férfival, míg a tényleges elköteleződéshez ezerszer jobban megválogatja, hogy kivel áll össze.
:DDD
1) En azt vettem eszre, hogy a noknek valtozatosabb az izlese. Mig egyetemunkon 1-2 not tart mindenki jocsajnak, addig a lanyoktol mar nagyon sokfele variaciot is hallottam, mondjuk 10fele csavorol hallottam mar, hogy jol nez ki. Nekem is tetszett SOKSZOR olyan srac, aki mas nok szerint vagy ronda volt vagy pedig max atlagos, nem jokepu. Na bummm.
Az a baj, hogy ti az ilyen meno lanyokra gondoltok, akik tip-topok szinten, penzesek altalaban, es azok lognak mindig valamelyik meno csavon. Mikozben ottvan a nok nagyresze, aki visszafogottan oltozkodik, konyvet olvas, szeremrol abrandozik, turazik, kisebb barati tarsasagot tart fenn, nem harsany, se nem kirivo. Ezeket persze nem veszik az ilyen ferfiak eszre es sir a szajuk.
2) Tenyleg eleg csak enniy mondani; ugyanannyi ferfi van kapcsolatban, mint no. Az hogy mukodik, hogy szerintetek a felso 10% cserelgeti maga kozott a noket? Akkor egy idoben csak a nok 10% lehet kapcsolatban. Olyanrol hallottatok mar, hogy sok nonek 1-3-5 eves kapcsolata van? Vagy szerintetek egy kapcsolat a 3 hetnel kezdodik?
Lenyeg a lenyeg, probalnak valami elfuseralt indokot kitalalni, miert nincs nojuk. Multkor hallgattam ilyen "red pill" videot, ahol egy ferfi azt elemezte, hogy a nok azert szeretik a cipoket es a divatot, hogy megmutathassak mindenkinek, hogy ok nem dolgoznak es igy is kolthetnek boven. :DDD Nem baj, en csak 15 eves korom ota veszek mindent a sajat penzembol. Meg a kedvencem az volt, hogy a nok azt elvezik, ha alsobbrenduek lehetnek, tehat sz**ba se kell oket venni es azert ruzsozzak az ajkukat pirosta, hogy a termekenyseguket sugarozzak a ferfiak szamara (igen, mi mindent a ferfiakert csinalunk).
Szoval maradjunk ennyiben az ilyesfajta "ferfiakkal" kapcsolatban. :DD
"Úgyhogy maradnak az egyéb férfiak, a ún. stabil pasik, akik ugyan nem fognak lelépni egy héten belül másik nővel, de egy csepp vonzalmat sem éreznek irántuk a nők (nem véletlen maradtak ki a nők kiélős korszakából"
Azért az nagyon szép gesztus részetekről, hogy a nőkből ennyi mártíromságot kinéztek! De megint csak igazoltad, hogy férfiként a nőknek is férfias döntéseket adtok az elmélet által. Ezt tenné egy férfi: beérné egy kevésbé jóval ha a legjobb nem elérhető. De egy nő ha csak nem tartasz a fejéhez pisztolyt akkor sem fog olyan pasi mellett senyvedni akihez vonzódni képtelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!